parham shakib 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من اسلايد شو سه بعدي رو نصب كردم ولي متاسفانه وقتي مسير پوشه عكس رو ميدم هيچ عكس العملي نشون نميده؟ .............. image=images/slidshow/untitled-1.jpg، slicing=vertical، direction=left، num=0، ................ ممنون ميشم راهنماييم كنيد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arya_jal 4 ارسال شده در تیر 90 سلام من اسلايد شو سه بعدي رو نصب كردم ولي متاسفانه وقتي مسير پوشه عكس رو ميدم هيچ عكس العملي نشون نميده؟ .............. image=images/slidshow/untitled-1.jpg، slicing=vertical، direction=left، num=0، ................ ممنون ميشم راهنماييم كنيد ؟ دوست عزیز در آخر هر خط کاما (,) گذاشتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام من این اسلاید رو نصب کردم ولی اصلا نمیدونم از کجا راش بندازم از کجا تنظیمش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط ماژولش رو فراخوانی کردم اصلا نمیدونم منوی تنظیماتش کجاست ؟ :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام نمونه ای از تنظیمات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام نمونه ای از تنظیمات خوب این منویی که شما نمایش دادید رو از کجا بازش کنم کجاست اصلا ؟ این منویی که نمایش دادید اصلا کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام از طریق مدیریت ماژول ها به مدیریت این ماژول مزاجعه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 به طوره کلی من تو قسمت ویرایش ماژول این اسلاید فقط چیزهای عمومی دارم ! مثل عنوان* نمایش عنوان موقعیت نمایش ماژول حالت دسترسی ترتیب زمان انتشار ماژول پایان انتشار زبان یادداشت شناسه توضیحات ماژول 3D Flash Slideshow By Cmsmask.com الان یک چیزی فهمیدم این افزونه ماله جوملا 1.5 یا 2.5 من جوملا 2.5 دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام با توجه به مسیر تاپیک برای جوملا 1.5 افزونه های جوملا 1.5 روی جوملا 2.5 جواب نمیدهند مگر با جوملا 2.5 سازگار باشند این رو تست کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension-slideshow/532-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D9%88-3%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%872.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر