canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من قصد دارم که افزونه add this به همراه کد مخصوص +۱ google را در پائین صفحه سایت خودم قرار بدم. در سایت addthis گفته که باید کد را در template siteکپی کنم ولی من نمیدونم که برای پائین صفحه باید کجا template html کپی کنم؟ منظورم در ردیف "به اشتراک گذاری" است. این هم آدرس سایت من است: مهاجرت به کانادا با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 در فايل index.php قلب فكر ميكنم بتونيد قرار دهيد. البته من استفاده نكردم ولي ميتوانيد در فايل ايندكس در اخر فايل و قبل از تگ body قرار دهيد! اگر نشد اعلام كنيد تا دوستان ديگر تست كنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidan 0 ارسال شده در تیر 90 [JUSTIFY]این افزونه برای مطالب هستش و نه پایین صفحه. چون لینک اتوماتیک برای آرتیکل ها درست می کنه. برای گذاشتن در پایین صفحه باید در index.php قالب و در انتهای آن و قبل از تگ بسته body قرار بدهید و آدرس های مربوط به اکانت های خودتون رو بصورت دستی در اون ست کنید[/JUSTIFY] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در تیر 90 سلام پیشنهاد میکنم از پلاگین SocialShareButtons استفاده کنید. به غیر از پروژه google+1 از سایر شبکه های اجتماعی هم پشتیبانی میکنه. من از اون در سایتم استفاده کردم.میتونید اینجا ببینید: http://www.iranmarine.ir در بالای هر مطلبی قرار گرفته. اگه خواستین از اینجا دانلود کنید http://nauca.com.ua/plugins/socbuttons/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidan 0 ارسال شده در تیر 90 ایشان می خواهند از عملکرد این افزونه برای صفحه اصلی سایت استفاده کنن و نه مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان اگر پائین صفحه من را ببینی، جائی که گفته شده" به اشتراک بگذارید"، آنجا من میخواهم که دکمه را google +1 قرار بدم ولی نمیدونم کجا میتونم این کار را انجام بدم مهاجرت به کانادا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در تیر 90 شما فایلی به نام style.css دارین؟ در اون فایل دنبال کد زیر بگردید: < div class =" itp-sb-right " > تغییرات رو باید در این تگ انجام بدین.با آزمایش و خطا درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 من فایل style با شمارههای مختلف دارم، مثل style 1 و style 2 و ..... کدوم را باید تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در تیر 90 اونکه بدون شماره است.اگر نداری شماره 1 را تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 این افزونه برای مطالب هستش و نه پایین صفحه. چون لینک اتوماتیک برای آرتیکل ها درست می کنه. برای گذاشتن در پایین صفحه باید در index.php قالب و در انتهای آن و قبل از تگ بسته body قرار بدهید و آدرس های مربوط به اکانت های خودتون رو بصورت دستی در اون ست کنید دوستان من این کد را که مربوط به افزونهaddthis است، میخوام در پایین صفحه و سمت راست قرار بدم. با چه دستوری میتونم که آنها را از سمت راست justify کنم؟ جای دکمههای که الان پایین صفحه هست قرار بگیره. ( این هم آدرس سایت: مهاجرت به کانادا) با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام به مسیر زیر برید /plugins/content/itpsocialbuttons/style.css و در خط 44 این کد رو جایگزین کنید .itp-sb-right {float:left;} یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به مسیر زیر برید /plugins/content/itpsocialbuttons/style.css و در خط 44 این کد رو جایگزین کنید .itp-sb-right {float:left;} یا حق دوست عزیز، من منظورم محل قرار گیری کلیدهای افزونه addthis در سمت راست صفحه است. نه کلیدهأی که الان دارم. اگر لطفا پائین صفحه را نگاه کنید متوجه خواهید شد که منظر من چی است. الان دکمههات خارج از صفحه افتاده اند.با سپاس آدرس وب سایت: مهاجرت به کانادا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام با اجازه آقای شمسی عزیز دوست عزیز شما کافیه این کد رو در فایل template.css قرار بدید: .addthis_toolbox { width: 450px; margin: auto; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 امیر حسین جان، از ۲ طرف این کیلید ها، ۲ تا نوار سفید رنگ وارد کادر خاکستری اطراف سایت شده. چطور میتونم آنها را از بین ببرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما این افزونه رو غیرفعال کردید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما این افزونه رو غیرفعال کردید!!! امیر جان، به علت مشکلاتی که داشت غیر فعال کردم. در بالا توضیح دادم. امکان داره راهنما کنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز تا فعال نباشه و من کدهاشو نتونم ببینم که نمیتونم راهنمایی کنم شما هی توضیح بدید ولی من نبینم نمیشه!! شما فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر