amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز من به این دو ماژول خیلی نیاز دارم 1- ماژولی که برای آن عکس مشخص کنم و اگر من برای مطلبی عکس نزاشتم ، خودش خود به خود اون عکسی که من مشخص کردم رو بزاره !! مثلا من سایت خبری دارم و یک مطلب خبری گزاشتم ولی عکس نداره !! مثل این : میخوام که همین عکس رو نشون بده !! 2- یک ماژول میخوام که مثلا بشه بگم اگه تو مطلبم 25 تا کاراکتر وارد کردم ، خودش خود به خود کلید ادامه ی مطلب رو بزاره !! باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 مدتی پیش ماژولی رو جومینا منتشر کرد که امکان تصویر پیش فرض هم داشت. اما در مورد نکته ی دوم بعید می دانم چنین پارامتری وجود داشته باشد، ضمنا چه ضرورتی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 http://forum.joomina.ir/thread-4643.html این ماژول خواسته شما رو جواب میده ماژولی که جناب حسینی پارسا در بالا معرفی کردن مشکل حجم تصاویر داره ضمنا این ماژولها بطور کلی کلید ادامه مطلب نمیزارن بلکه به تعداد کاراکتری که تعریف میکنید نمایش میدن و بعد یک دکمه ادامه مطلب نشون میدن. اما در واقع در خود متن ادامه مطلب وجود نداره. موارد دیگه ای هم تو انجمن هست که باید جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر