amirara 0 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستای گلم من با کامپوننت پرسش و پاسخ جومینا به مشکل بر خوردم : http://joomina.ir/component/k2/item/85-faq-persian-joomina.html من این کامپوننت رو نصب کردم و پرسش و پاسخ هاش رو هم تنظیم کردم ! فقط نمیدونم که چطوری باید اون رو بیارم توی سایت !!! توی ماژول ها هم که گشتم چیزی به نام اون پیدا نکردم که فعالش کنم ؛ من همین مشکل رو با کامپوننت jPFChat هم دارم و انواع تنظیمات خود کامپوننت رو انجام دادم ولی نمیدونم چطوری بیارمش توی سایت و نتونستم ماژولی مربوط به اون پیدا کنم.:-/ یعنی در اصل مشکل من اینه که بلد نیستم یک کامپوننت رو به یک ماژول مربوط کنم ، چطور باید برای این دو کامپوننت ماژول بسازم که بتونم کامپوننت ها رو در سایتم نمایش بدم ؟ ببخشید که سوال خیلی آماتوری و پیش پا افتاده بود برای شما ، خوب یه وبلاگ نویس یه دفعه بخواد بیاد با جوملا کار کنه همین میشه دیگه ولی قصد دارم با کمک خود شماها توی جومینا یه کاربر حرفه ای جوملا بشم ، البته تا اون موقع فکر کنم پوستتون رو میکنم و یا من رو از اینجا میندازین بیرون یا خودتون از دستم فرار میکنید :cool: راستی بی صبرانه منتظر بخش آموزش هستیم آقای تهرانی ، همچنین منتظر دعوتنامه:shy: موفق و سربلند باشید امیر آرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام خوش امدید ... همه کامپونت ها دارای ماژول نیستند ( اگه مازول داشند می بایست مازول مورد نظر رو ار قسمت مازولها فعالش کنید و از ان استفده کنید ) برای استفاده از کامپوننت پرسش و پاسخ ( یا ...) می بایست یک منو ایجاد کنید و در قسمت"انتخاب نوع آیتم منو" می بایست "سیستم پرسش . پاسخ جومینا" رو انتخاب کنید . از این پس با کلیک بر روی منوی که ایجاد مردین به بخش پرسش و پاسخ ساتتون انتقال می یابید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirara 0 ارسال شده در تیر 89 آقا دمت گرم ، 20 درصد کل مشکلاتم درباره جوملا حل شد:D:D:D:D دمت گرم ، سیستم پرش و پاسخ ردیف شد ، فقط یه مشکل جدید با سیستم jpfchat به وجود اومد ، وقتی راه انداختمش این مشکل به وجود اومد : phpFreeChat cannot be initialized, please correct these errors: * filemtime php fuction is not usable on your filesystem. Please do not use the 'file' container (try the 'mysql' container) or swith to another filesystem type. منظور این ارور چیه ؟ برای حل کردنش باید چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام آیا کامپوننت پرسش و پاسخی هست که*********** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر