high2 0 ارسال شده در تیر 90 آقا خواهشا کمک کنید من وقتی به administrator سایت میرم هیچ گزینه ای نیست. چهکارکنم؟؟؟ فقط لوگو جمولا قالب مدریت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام بسته کامل جوملا رو دریافت کنید و روی جوملا فعلی انزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو حذف کنید. کوکی هاتونو پاک کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 کوکی هارو از browser پاک کنم اکسرکت کرد ولی نشد دوست عزیز پنل مدیریت آدرس میزنم میره تو تنظیمات ولی تمام منوهای مدیریتی وکنترل پنل ها رو نشون نمیدیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا بعد از نصب این مشکل رو داشتید یا ... !؟ ماژولهای مدیریت رو حذف یا غیر فعال نکردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 نه نداشتم ماژول هارو هم نمیدونم باید چه کار کنم شاید ماژولش غیر فعال شده باشه اسم ماژولش چیهمن حتا سایتم هم راه انداختم ولی مشکل داره اگه ماژولش باشه لطف کنید زیرشاخه ماژولهارو از نوار آدرس برام بزارید چون اگه آدرس بدم میره داخل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام امیدوارم تاپیک زیر مفید باشه: http://forum.joomina.ir/thread-4191.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 خیلی ممنمون ماله منم همش منتشر شده بود فکر کنم از سطح دسترسی ویژه است ولی اینjos_viewlevels و کجاست کجاستphpmyadmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... jos_viewlevels یکی از جداول جوملا هست که در کنترل پنل هاست باید به phpmyadmin برید و بعد دیتابیسی که مربوط به جوملا 1.6 هست رو وارد بشید تا به این جدول دسترسی داشته باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر