amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز من تو یک هاست ، دو تا وب سایت دارم !! هردو وب سایت هم یک قالب هستند. یعنی مثلا : www.joomina.ir www.joomina.ir/2 خب الان میخواهم هرچی که تو وب سایت 2 دارم ، جایگزین وب سایت اصلیم کنم !! باید چگونه این کار رو انجام بدم ؟ میخوام که محتوای www.joomina.ir پاک بشه و www.joomina.ir/2 جایگزین آن بشه !! ولی کاربران www.joomina.ir حذف نشدند !! میشه بگویید که چیکار کنم ؟ در ضمن میخوام که ماژول ها و افزونه ها و ... های www.joomina.ir/2 حذف نشوند باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 کافیه که فایلهای 2 رو بجای سایت قبلی بریزین حالا فقط توی فایل کانفیگ که توی روت جوملا هست باید چند تا آدرس ساده رو اصلاح کنید خودتون با دیدن فایل به راحتی متوجه میشین var $log_path var $tmp_path دلیلش هم اینه که اطلاعات شما توی دیتابیس هست و این دیتابیس هم توی فایل کانفیگ تعیین شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز 1-ابتدا يك بك آپ از ديتابيس سايت قديمي بگيريد 2-فايلهاي سايت قديمي را پاك كنيد يا منتقل كنيد 3-محتويات پوشه 2 را به محل سايت قديمي كپي كنيد 4-اگر ديتابيس سايت قديمي و 2 بر روي يك هاست قرار دارد كه هيچ وگرنه از ديتابيس سايتي كه در 2 نصب است يك بك آپ گرفته و و در هاست جديد يك ديتابيس بسازيد و ايمپورت كنيد 5- فايل كانفيگ را ويرايش كرده و اطلاعات ديتابيس و مسير پوشه tmp و log را اصلاح كنيد 6-وب سايت 2 به جاي وب سايت قديمي نمايش داده مي شود براي انتقال كاربران از ديتابيس سايت جوملاي قديمي به سايت جوملاي جديد شما بايد مراحل زير را انجام دهيد برای انتقال کاربران از سایتی به سایت دیگر باید از جدول های زیر در دیتابیس سایت مبدا پشتیبان گرفته (Export) و در جدول های دیتابیس سایت مقصد ایمپورت (Import) کرد. 7 جدولی که باید منتقل شوند عبارتند از: jos_core_acl_aro jos_core_acl_aro_groups jos_core_acl_aro_map jos_core_acl_aro_sections jos_core_acl_groups_aro_map jos_groups jos_users دقت کنید که پیشوند نام جدول ها قابل تغییر است مثلا به جای jos میتوان از mos یا هر چیز دیگر استفاده کرد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 ببخشید من فراموش کردم انتقال کاربران رو بگم که دوستمون زحمت کشیدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر