kargah 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام: من این افزونه رو دانلود کردم و روی سایتم قرار دادم. ولی زیر منوهای آن نمایش نمی ده یا بهتر بگم مثلا" زمانیکه روی بخش آموزش کلیک می کنم یه زیر منو داره که در زیر قالب نمایش می ده! سایت من www.copylink.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 با سلام در خط 130 قالبتون overflow:hidden را حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در تیر 90 تشکر از اینکه راهنمایی کردید! ولی من کجای قالب پیداش کنم. لطفا بهتر توضیح دهید خیلی آشنایی با قالب ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام منظورشون css قالبتون بود در دایرکتوری css فایل template.css یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام برو به مدیریت قالب --- ویرایش css ---- فایل template.css رو انتخاب کن ----- عبارتی که آقای تهرانی گفتند رو جستجو و حذف کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان من کلمه overflow:hidden را که آقای تهرانی گفته بود را حذف کردم ولی باز هم به همان طور است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام به جاش دقت کردی ؟ که تو کدوم خط هست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به جاش دقت کردی ؟ که تو کدوم خط هست ؟ یا حق توی اون خطی که آقای تهرانی گفته بودن نیست! از توشکل پیداست که خط 130 چیزی نیست! من با برنامه ++notepad فایل template.css رو باز کردم و خط 130 رو چک کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام line 136 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در تیر 90 باسلام من هم با نصب اين منو در برخي قالبها اين مشكل رو دارم . در صورتي كه امكان دارد بفرماييد علت اين مشكل چيست و چه راهكار كلي وجود دارد وكد overflow:hidden از كدام موقعيت قالب بايد حذف شود با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 باسلام من هم با نصب اين منو در برخي قالبها اين مشكل رو دارم . در صورتي كه امكان دارد بفرماييد علت اين مشكل چيست و چه راهكار كلي وجود دارد وكد overflow:hidden از كدام موقعيت قالب بايد حذف شود با تشكر با سلام مربوط می شه به فایل template.css که در پوشه css قالبتون هست و باید ویرایش بشه... (به پست های 2 و 4 و 9 همین تاپیک توجه کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در تیر 90 ضمن تشكر از پاسخ شما من هم با توجه به اون پستها عرض كردم كه كد overflow:hidden بايد حذف بشه اما فكر ميكنم با توجه با اون قالب خاص دوستان فرمودند در خط 136 اين كد حذف شود. سوال من اين بود كه در مورد قالبهاي ديگر به چه صورتي است به اين جهت كه اين كد در چند موقعيت قالب ديده ميشه و كداميك بايد حذف شود يا اينكه بايد با سعي وخطا به نتيجه برسيم. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 اين كد ميگه خارج از كادر موقعيت چيزي رو نشون نده يعني اگر ماژولي در اون موقعيت بود و از كادر بيرون زد نمايش داده نشود! بستگي داره كه در هر قالب چگونه كدنويسي شده باشد و يا در كجا استفاده شده باشد! ممكن است گاهي با حذف اين تگ قالب شما با مشكل رو برو شود و بعضي جاها هم نياز است تا حذف شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام line 136 یا حق سلام خط 136 هم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام همانطور که دوستان فرمودند من هم این مشکل را دارم و تا جایی هم که خبر دارم اکثر کاربرانی که این افزونه را دانلود کردن این مشکل را دارن ومثل من نمی دونند چطور به طور صحیح استفاده نمایند اگر امکان داره یک سری آموزش راجب این افزونه قرار بدهید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام جناب حاجیان این مشکل افزون نیست ! چون طراح قالب برای اینکه قالب در حالت های مختلف وضعیت نسبتا ثابتی داشته باشه از Oflow استفاده میکنه . این مشکل هم ناشی از ان است یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام مجدد من سایت شما رو برسی کردم kargah جان مشکلی ندید افزون به دستی کار میکنه ! یک منو باز شو داشتید /آموزش../ درسته . کشتون را پاک کنید و 2باره برسی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام مجدد من سایت شما رو برسی کردم kargah جان مشکلی ندید افزون به دستی کار میکنه ! یک منو باز شو داشتید /آموزش../ درسته . کشتون را پاک کنید و 2باره برسی کنید . متشکرم آقای شمسی مشکل تازه حل شد!:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام kargah جان جان لطفا بفرمایید مشکل از کجا بود همون OverFlow ؟ یا ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان، من هم با اين منو مشكل دارم، لطفا اگه مي شه بفرماييد كه به چه صورت بايد زير منو اضافه كرد ؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا در این مورد بارها در انجمن بحث شده شما جستجو کنید به نتیجه میرسید! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر