امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 سلام خدمت دوستان ایا این امکان در هست در کامپونت light galerly این قسمتی که در عکس هست حذف کرد http://www.pic.iran-forum.ir/images/4mr33w2t8mjxisfv0fl6.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 دقیقا مثل ادرس دمو خودش هست من می خواهم کلمه لایت گالری و ایکون مربوط به ان را بر دارم http://dev.aarthikaindia.com/lightgallery-image-list-view.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما باید در خط 22 فایل style.css این کامپوننت این کد رو جایگزین کنید: .clsLightGallery { background-color: #FCFCFC; background-image: url("images/gallery.png"); background-position: left top; background-repeat: no-repeat; border: 1px dashed #CCCCCC; display: none; height: 48px; padding-left: 50px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز اگر بخواهیم یک گالری تصاویر همراه با توضیحات مختصر داشضته باشیم بهترین گالری تصاویر چی هست/* CSS Document */ .clsFloatLeft{ float:left; } .clsFloatRight{ float:right; } .clsClearBoth{ clear:both; } .clsImgPad{ padding:2px; } .clsCatTtile{ font-size:12px; } .clsTopMenuBg a:link, .clsTopMenuBg a:hover, .clsTopMenuBg a:visited, .clsTopMenuBg a:active { font-size:11px; font-weight:bold; color:#333333; } .clsLightGallery{ height:48px; background-image:url(images/gallery.png); background-repeat:no-repeat; background-position:left top; padding-left:50px; border:1px dashed #CCCCCC; background-color:#FCFCFC; } .clsLightGallery_title{ text-align:left; padding-top:15px; padding-left:2px; color:#4A4A4A; font-size:25px; font-weight:bold; } #clsWebpageBlueBorder{ border:1px solid #CCCCCC; padding:8px; } .clsMouseOver{ background-color:#E8E8E8; padding:5px; } .clsMouseOut{ background-color:#FFFFFF; padding:5px; } .developedby{ font-size:10px; color:#003366; text-align:center; } وخط 22 این کد کجاش هست دقیقا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون دوست عزیز اگر بخواهیم یک گالری تصاویر همراه با توضیحات مختصر داشضته باشیم بهترین گالری تصاویر چی هست سوال جدید در تاپیک جدید (البته قبل ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید... یادم هست قبلا بحث شده بود...) و اما در خصوص مشکل این تاپیک: برای ویرایش از این برنامه می تونید استفاده کنید که شماره خطوط رو هم بهتون می ده: http://forum.joomina.ir/thread-1341.html شما باید کدی که امیر حسین جان زحمت کشیدند رو دقیقا جایگزین کدهای زیر کنید (می شه خط 22 تا 30) : .clsLightGallery{ height:48px; background-image:url(images/gallery.png); background-repeat:no-repeat; background-position:left top; padding-left:50px; border:1px dashed #CCCCCC; background-color:#FCFCFC; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 جایگزینش کردم ولی اتفاقی نیفتاد همون کلمه و ایکون light galery تو خروجی هست و خاصیت این را هم از دست داد وقتی روش کلید می کردی تصویر به صورت یک صفحه جدید در همان صفحه به صورت پنجره نمایش داده می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اون کدی که من قرار دادم رو جایگزین کدی که آقای فرحزادیان قرار دادن بزارید! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 درست شد الان دیگه ایکون و اسم لایت گالری رفت فقط یک مشکل دیگه دارم الان حالت گالری نداره الان وقتی روی هر عکسی که کلید می کنم یک صفحه جدا باز می شه و دیگه درهمان صفحه در یک پنجره جدید نمایش داده نمی شود و حالت گالری بودن را از دست داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز فکر نکنم از این باشه چون این کد فقط نمایش اون رو مخفی میکنه و هیچ تگ یا لینکی رو حذف نمیکنه و فقط مخفی میشه شاید شما افزونه ای رو نصب کردید و تداخل داره شما با برگدوندن به شرایط قبلی مشکتون حل میشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 از دوباره نصب کردمش باز همچنین مشکلی دارم به صو.رت گالری نیست دیگه وقتی روی هر عکسی کلید می کنم میره تو یک صفحه جدید و فقط اون عکس را نمایش می ده حالت گالری بودن را از دست داده و همون مشکلی که بالا اشاره کردم باز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز مشکل شما همان طور که گفتم با تغییرات در افزونه نبوده مشکل شما احتمالا یا از قالب هست یا از افزونه دیگه ای که نصب کردید. تو لود کتابخانه جاوااسکریپت مشکل دارید. باید چک کنید و تک تک افزونه هایی که جدیدا نصب کردید رو حذف کنید ببینید مشکل از کدوم اونها هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر