computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان مهربانم . من کامپوننت قرآن رو نصب کردم و زمانی که از بخش تنظیمات مدیریت تیک گزینه های Search Engine Friendly URLs و Use Apache mod_rewrite رو فعال می کنم با پیغام خطای Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/shohada/public_html/includes/router.php on line 325 مواجه می شم چرا ؟ لطفا راهنمایی فرمائید . به امید ظهور غنچه ی یاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما قبلا این فایل رو ویرایش نکردید؟؟ یا اینکه افزونه سئو نصب نکردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما قبلا این فایل رو ویرایش نکردید؟؟ یا اینکه افزونه سئو نصب نکردید؟؟ سلام امیر حسین جان . نه اصلا ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 با غیرفعال کردن این افزونه درست میشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 با غیرفعال کردن این افزونه درست میشه؟؟ امیر حسین جان فقط زمانی که میری این افزونه رو کلیک می کنی این پیغام می اید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 مطمئناً مشکل از این افزونه هست وقتی شما وارد آدرس این افزونه میشید، در فایل router.php میخواد که آدرس این افزونه رو با "/" جدا کنه و به آدرس sef تبدیل کنه مشکل ایجاد میشه برای اطمینان شما فایل htaccess تازه ای رو دوباره آپلود کنید و یا از افزونه های سئو مثل acesef استفاده کنید ببینید درست میشه نکته: قبل از نصب افزونه Acesef حتما بک آپ بگیرید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر