amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز من دوتا مشکل دارم : 1- من تو ماژول خبری تعریف کردم که هروقت مطالبم به 4 رسید ، بقیه مطالب رو به صورت عنوان ذکر کن !! خب من نمیخوام اینطوری باشه !! من میخوام که وقتی که هر 4 تا مطلب پست کردم ، مطلب پنجم بره صفحه ی 2 !!! چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟ 2- من مثلا یه بخش درست کردم به نام اخبار 1 و یک مجموعه به نام تکنولوژی !!!! من مطالبم هم تو بخش تکنولوژی وارد میکنم و هیچ مشکلی ندارم !! اما من اگه بخواهم تمام مطالب در مورد تکنولوژی رو مشاهده کنم حتما باید رو دکمه تکنولوژی کلیک کنم !! وقتی که تو تکنولوژی وارد میشوم ، به جای اینکه مطالبم رو به من نشون بده ، عنوان مطالب رو به من نشون میشه و من باید روی عنوان ها کلیک کنم تا مطالبم نمایش داده بشه !!! به عکس های زیر توجه کنید : بعد از اینکه تو بخش تکنولوژی کلیک کردم ، در تصویر زیر فقط عنوان مطالب منو نشون میده !! ولی من میخوام که عنوان مطلب ، عکس مطلب و ... ها رو هم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای مشکل اول : قبلا در فروم بارها بحث شده / دومی : این به خاطر انتخاب نوع مطالب شماست / بلاگی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای مشکل اول : قبلا در فروم بارها بحث شده / دومی : این به خاطر انتخاب نوع مطالب شماست / بلاگی یا حق ممنون اگه میشه در مورد مشکل اول ، آدرس تاپیک دهید در مورد مشکل دوم ، باید از کجا چینش بلاگی رو عوض کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای مشکل اول : قبلا در فروم بارها بحث شده / دومی : این به خاطر انتخاب نوع مطالب شماست / بلاگی یا حق ممنون اگه میشه در مورد مشکل اول ، آدرس تاپیک دهید در مورد مشکل دوم ، باید از کجا چینش بلاگی رو عوض کنم ؟ دوست عزیز برای مشکل دومت برو در منوی مورد نظرت ، در قسمت انتخاب نوع آیتم منو ، >> مطالب >> نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای مشکل اول : قبلا در فروم بارها بحث شده / دومی : این به خاطر انتخاب نوع مطالب شماست / بلاگی یا حق ممنون اگه میشه در مورد مشکل اول ، آدرس تاپیک دهید در مورد مشکل دوم ، باید از کجا چینش بلاگی رو عوض کنم ؟ دوست عزیز برای مشکل دومت برو در منوی مورد نظرت ، در قسمت انتخاب نوع آیتم منو ، >> مطالب >> نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ ببخشید میشه بیشتر توضییح بدهید ؟! من با منو کاری ندارم و با مطلبم کار دارم !! اگه میشه یکم بیشتر توضییح بدهید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز مطالب شما وقتی نمایش پیدا میکنه که روی یک گزینه از منو مورد نظرت کلیک کنی حالا اگه نوع منوی خودتو : نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ ، قرار بدی همونطوری مطالبت نشون داده میشه که شما میخوای:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای مشکل اول : قبلا در فروم بارها بحث شده / دومی : این به خاطر انتخاب نوع مطالب شماست / بلاگی یا حق ممنون اگه میشه در مورد مشکل اول ، آدرس تاپیک دهید در مورد مشکل دوم ، باید از کجا چینش بلاگی رو عوض کنم ؟ دوست عزیز برای مشکل دومت برو در منوی مورد نظرت ، در قسمت انتخاب نوع آیتم منو ، >> مطالب >> نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ ببخشید میشه بیشتر توضییح بدهید ؟! من با منو کاری ندارم و با مطلبم کار دارم !! اگه میشه یکم بیشتر توضییح بدهید باتشکر ممنون درست کردم ولی چگونه ادامه ی مطلب بزارم برای هرکدوم ؟ آخه مثلا یه مطلب دارم که خیلی خیلی زیاده و همه ی مطلب رو نشون میشهادامه ی مطلب هم درست شد !! فقط مشکل 1 مونده !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 این ماژول صفحه بندی نداره و تنها به تعداد مطالب مورد نظر شما از آخرین مطالبی که میزارید لیست میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر