larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدما دوستان عزیز من از اخرین نسخه جومینا استفاده میکردم 1.6.2 چند روز پیش رفتم نسخه اپدیت به 1.6.3 رو از جوملا جهانی دانلود کردم و ریختم تو جومینا حالا قالبم فارسی هست مشکلی نیست اما مدیریت سایت انگلیسی شده چطور میتونم فارسی کنم .قابل ذکر است من کل جوملا انگلیسی رو دانلود نکردم فقط اون قسما اپدیت 1.62 به 1.6.3 رو دانلود کردم الان که میبینم انگلیسی شده مدیریت باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدما دوستان عزیز من از اخرین نسخه جومینا استفاده میکردم 1.6.2 چند روز پیش رفتم نسخه اپدیت به 1.6.3 رو از جوملا جهانی دانلود کردم و ریختم تو جومینا حالا قالبم فارسی هست مشکلی نیست اما مدیریت سایت انگلیسی شده چطور میتونم فارسی کنم .قابل ذکر است من کل جوملا انگلیسی رو دانلود نکردم فقط اون قسما اپدیت 1.62 به 1.6.3 رو دانلود کردم الان که میبینم انگلیسی شده مدیریت باتشکر در قسمت مدیریت زبان ، و در سربرگ مدیریت ، ببین زبان فارسی جزء گزینه هات هست یا نه؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدما دوستان عزیز من از اخرین نسخه جومینا استفاده میکردم 1.6.2 چند روز پیش رفتم نسخه اپدیت به 1.6.3 رو از جوملا جهانی دانلود کردم و ریختم تو جومینا حالا قالبم فارسی هست مشکلی نیست اما مدیریت سایت انگلیسی شده چطور میتونم فارسی کنم .قابل ذکر است من کل جوملا انگلیسی رو دانلود نکردم فقط اون قسما اپدیت 1.62 به 1.6.3 رو دانلود کردم الان که میبینم انگلیسی شده مدیریت باتشکر در قسمت مدیریت زبان ، و در سربرگ مدیریت ، ببین زبان فارسی جزء گزینه هات هست یا نه؟:1: بله هست البته فکر کنم اینو میگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام 1.6.4 امد شما فایل های بروز رسانی رو ان بسه رو هم بریزید . بعد فایا های زبان رو از بسته جومینا بردارید و روی فایل های زبان موجود بریزید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام 1.6.4 امد شما فایل های بروز رسانی رو ان بسه رو هم بریزید . بعد فایا های زبان رو از بسته جومینا بردارید و روی فایل های زبان موجود بریزید. یا حق lمن الان پچ 1.6.4 رو هم انداختم الان چیکا کنم زبانرو گفتید دقیقا چیکا کینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام بعد دارکتوری فایل های زبان رو از بسته جومینا بردارید و روی فایل های زبان موجود بریزید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر