amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز یه سوال دارم مثلا افزونه ای هست که از طریق مدیریت جوملا بتونم به هاست دسترسی سریع داشته باشم ؟ من هیچکاری با هاست ندارم و فقط میخوام که تو هاست دسترسی های پوشه ها رو تغییر بدم !! همین !! فقط همین کار رو میخوام انجام بدم !! بعد مثلا اگه این افزونه وجود داشته باشه ، نویسندگان سایت میتونند به هاست دسترسی داشته باشند ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام درمورد سوال اولتان قبلا در انجمن 2تا افزونه معرفعی شده و در موردشون هم بحث شده / قبل از سوال سرچ کنید ...سرچ کنید ! در مورد سوال دومتان : خیر اگه قرار هست نویسنده هم به هاست دسترسی داشته باشه چه فرقی بین سرپرست کل با نویسنده بخواهد بود ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام درمورد سوال اولتان قبلا در انجمن 2تا افزونه معرفعی شده و در موردشون هم بحث شده / قبل از سوال سرچ کنید ...سرچ کنید ! در مورد سوال دومتان : خیر اگه قرار هست نویسنده هم به هاست دسترسی داشته باشه چه فرقی بین سرپرست کل با نویسنده بخواهد بود ! یا حق ممنون !! شما که اینقدر زحمت کشدید و به من جواب دادید و در حق من لطف کردید ، میشه آدرس تاپیک های آن دو افزونه را به من بدهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز شما که به وقت من ارزش نمیزارید و به خودتون زحمت نمیدید که چند کلمه رو سرچ کنید ! به نظرتون من باید ارزش...؟ یکبار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . درصورت تکرار اخطار خواهید گرفت . *** سرچ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز شما که به وقت من ارزش نمیزارید و به خودتون زحمت نمیدید که چند کلمه رو سرچ کنید ! به نظرتون من باید ارزش...؟ یکبار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . درصورت تکرار اخطار خواهید گرفت . *** سرچ یا حق خب من نمیدونم که چه واژه ای رو سرچ کنم !! حداقل بگویید که چی سرچ کنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدا رحمتش کنه ....!!! بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-1711.html یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام در تکمیل زحمت آقای شمسی من با این هم کار کردم و با ninjaxplorer هم کار کردم که افزونه خوبی هست در این لینک میتونید مشاهده کنید: http://ninjaforge.com/extensions/ninjaxplorer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر