rzaa 0 ارسال شده در تیر 90 سلام، خدا قوت من كامپوننت joomfish رو نصب كردم عكس پرچم فارسي تو سايت اومده ،قبل از اينكه روي اون كليك كنم بعضي قسمتها انگليسيه يا چپ به راسته، وقتي رو پرچم كليك مي كنم همه چيز درست ميشه. حالا چكار كنم كه بطور پيش فرض فارسي در نظر بگيره؟ تو تنظيمات joomfish ميگه زبان پيش فرض مطابق با زبان پيش فرض سيستمه، ولي زبان پيش فرض سايت و مديريت من فارسي هست! لطفا راهنمائي بفرمائيد؟ تشكر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 سلام، خدا قوت من كامپوننت joomfish رو نصب كردم عكس پرچم فارسي تو سايت اومده ،قبل از اينكه روي اون كليك كنم بعضي قسمتها انگليسيه يا چپ به راسته، وقتي رو پرچم كليك مي كنم همه چيز درست ميشه. حالا چكار كنم كه بطور پيش فرض فارسي در نظر بگيره؟ تو تنظيمات joomfish ميگه زبان پيش فرض مطابق با زبان پيش فرض سيستمه، ولي زبان پيش فرض سايت و مديريت من فارسي هست! لطفا راهنمائي بفرمائيد؟ تشكر. درود بر شما شما باید زبان سایت را بر روی فارسی قرار بدید البته از جومفیش یک نکته دیگه اگر قبل از تنظیمات زبان را روی انگلیسی گذاشته بودید یکبار کوکی های مرورگر را پاککنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر