محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 لطفا اگه میشه کمکم کنید. من وقتی صفحه ی اول سایت خودم رو باز می کنم منو هاش به هم ریخته اما وقتی به قسمت های دیگه میرم خوب میشه یا ساده تر بگم در صفحه اصلی سایت منو ها به هم ریخته و ام در قست های دیگه خوبهاینم ادرس سایت http://www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما به احتمال 99 درصد یه مطلبی رو کپی کردی از یه جایی و گذاشتی در سایت که فرمتش مشکل داره یکی یکی آخرین مطالبی که گذاشتی رو عدم انتشار بزن ببین کدومش مشکل داره موفق و شاد باشی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 مرسی مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز مشکلتون از چی بود ؟ از همون چیزی که حامد جان فرمودند ؟ جواب بدید تا تایپیک به نتیجه برسه / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر