salar14 2 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff]با سلام من یک سوال در باره این سایت هابا این مضمون که ( ثبت سایت شما در 350 یا 500 یا .... موتور جستجو ) دارم 1 ایا این ادعائی که میکنند درست است واقعا سایت را در همه 350 یا 500 موتور جستجو ثبت مکنند واگر درست است شما کدام سایت را پیشنهاد میکنید 2 - به نظر شما اساتید سایتم را در این سایتها ثبت کنم یا بصورت دستی در گوگل و یاهو و یا .... ثبت کنم ممنون و متشکر[/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز اول اینکه این سئوال مربوط به این بخش نیست لطفا سئوال رو در بخش مربوطه بپرسید اما یکی از بهترین این سایت ها submitexperss هستش اینم لینک برای ثبت سایت http://www.submitexpress.com/free-submission.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 اما اگر خودت این کار رو کنی بهتره ... نمیگم این ها بدن ... ادعاشون با انجام دادن ثابت میشه .. ولی خوب کاری که میدونی مطمئن هست چرا خودت انجام نمیدی؟ برای رفتن راه 1000 شبه عجله نکنی بهتره .. خودت این کار رو در گوگل بکن . کم کم سایتت در بقیه ثبت میشه .. مثلا من سایتم در گوگل ثبت کردم و خودش در bing و یاهو که از مهمترین ها هستند ثبت شد و بعد در آلکسا هم خودم رفتم و تنظیمات رو انجام دادم ... اینجوری بهتره به نظرم عزیزم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سالار جان نیمای عزیز درست میگه واسه این کار نرم افزارهای زیادی هم هست ولی بهترین راه همون ثبت تو گوگل هستش البته بهتره نقشه سایتت رو هم تو گوگل add کنی و سیستم آنالیز گوگل رو تو سایتت بذاری البته این کد هم به ربات گوگل کمک می کنه بذاری بد نیست موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان ممنون بابت راهنمایی خوبتون بله دوست عزیز همونطور که دوستان فرمودند باد خدمت شما عرض کنم این نوع ثبت کردن در گوگل را گوگل و سایر موتورهای جستجو یک نوع ربات ثبت می دانند که اگر متوجه این امر بشوند سایت شما را حذف می کنند و اگر هم حذف نکنند مطمئنا در رتبه سایت شما تاثیر داره یعنی رتبه سایت شما را میاره پایین اینها را از خودم نمی گم بلکه توی یک مقاله معتبر خوندم که الان آدرس مقاله یادم نیست در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان ممنون بابت راهنمایی خوبتون بله دوست عزیز همونطور که دوستان فرمودند باد خدمت شما عرض کنم این نوع ثبت کردن در گوگل را گوگل و سایر موتورهای جستجو یک نوع ربات ثبت می دانند که اگر متوجه این امر بشوند سایت شما را حذف می کنند و اگر هم حذف نکنند مطمئنا در رتبه سایت شما تاثیر داره یعنی رتبه سایت شما را میاره پایین اینها را از خودم نمی گم بلکه توی یک مقاله معتبر خوندم که الان آدرس مقاله یادم نیست در پناه حق :heart: ببخشید من منظور شمار را امیر اقا نفهمیدم! کدوم ثبت حذف میشه؟ شرکتی؟ یا دستی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز منظورشون این بود که سایت شما که توسط ربات ثبت شده حذف میشه ! + میخواین رتیه سایتتون براه بالا ؟ بله ؟ - سعی کنید مطالب سایتتون رو با ارزش کنید ! - کمی هم در مورد سئو تحقیق کنید - تمام !!!! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر