Rink8 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت همه دوستان دوستان گرامي بنده در ماژول mod_news_pro_gk1 در لوكال مشكل دارم و اصلا برايم نمايش نمي دهد و در ماژول ها پيغام Error: Any articles to show را نمايش مي دهد در ضمن در هاست هم كه آپلود مي كنم با خطاي Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zendieir/domains/zendie.ir/public_html/modules/mod_news_pro_gk1/mod_news_pro_gk1.php on line 45 مواجه مي شوم از دوستاني كه بتوانند به بنده در رفع اشكال اين چيز كمك كنند يك دنيا ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما انتخاب کردید که از چه بخش یا مجموعه ای اخبار رو نمایش بده؟؟ یک تصویر از تنظیمات ماژول قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rink8 0 ارسال شده در تیر 90 سلام شما انتخاب کردید که از چه بخش یا مجموعه ای اخبار رو نمایش بده؟؟ یک تصویر از تنظیمات ماژول قرار بدید. ممنونم از پاسختان : بفرمائيد : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من این ماژول رو تست نکردم ولی شما در جلوی فیلدهای sections , مجموعه ها مقدار عددی یا همون آیدی مربوط به مجموعه یا بخش هایی که میخواهید نمایش داده بشه رو قرار بدید.ببینید مشکلتون حل میشه! در ضمن در مورد آیدی بخش ها یا مجموعه ، شما وقتی وارد مدیریت بخش های میشید در سطر اسم بخش آیدی اون هم در آخرین ستون نوشته شده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rink8 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من این ماژول رو تست نکردم ولی شما در جلوی فیلدهای sections ' date=' مجموعه ها مقدار عددی یا همون آیدی مربوط به مجموعه یا بخش هایی که میخواهید نمایش داده بشه رو قرار بدید.ببینید مشکلتون حل میشه! در ضمن در مورد آیدی بخش ها یا مجموعه ، شما وقتی وارد مدیریت بخش های میشید در سطر اسم بخش آیدی اون هم در آخرین ستون نوشته شده در پناه حق... [/quote'] اين كار كردم باز حل نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مورد لوکال: سیستم لوکالتون چیست؟ در مورد نصب در هاست: حذف و مجدد بعد از اطیمنان از دانلود کامل نصب کنید اگر حل نشد لینک ماژولتون رو بزارید تا تست بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rink8 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مورد لوکال: سیستم لوکالتون چیست؟ در مورد نصب در هاست: حذف و مجدد بعد از اطیمنان از دانلود کامل نصب کنید اگر حل نشد لینک ماژولتون رو بزارید تا تست بشه... موفق باشید با سلام و احترام لوكال من Xampp هستش ، اينم لينك دانلود ماژولي كه استفاده مي كنم : http://rink8.persiangig.com/mod_news_pro_gk1_J15%21.zip با احترام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 به مسیر mod_news_pro_gk1/mod_news_pro_gk1.php برید و فایل رو در اینجا یا پیام خصوصی آپ کنید تا ببینیم مشکلی که گفته شده مربوط به چیست ... من با این سیستم کار کردم ... به نظر میاد مشکل از بخش و مجموعه شماست ... نیاز به آیدی ندارید . چون بخش و مجموعه خاصی رو در بالاتر مشخص کردید .. آیدی برای زمانیستکه میخواهید چند بخش را select کنید ... این کار رو بکنید: بخش و مجموعه ایکه از منو بازشو انتخاب کردید رو تغییر بدید ... ببینید با این کار درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر