Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من در تنظیمات کلی سایت بودم و داشتم تغییراتی می دادم . وقتی فایل را ذخیره کردم این ارور زیرا داد. No configuration file found and no installation code available. Exiting... سطح دسترسی این فایل را 777 کردم ولی مشکل حل نشد. اگر کمکم کنید ممنون می شوم. آدرس سایت : www.matlabha.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام اینطور که مشخصه config... شما پاک شده یا اسمش عوض شده آخه ادمین هم که میری میره به صفحه اینستال که اونم چون پاک شده باز همین ارور میده البته امکان داره هاستتون در حال انتقال اطلاعات باشه! ( امروز برای چند سایت همین اتفاق افتاده مثل سایت خودم که الان درست شد ) :1: یکم صبر کن اگه نشد از بک آپ استفاده کن ! 1 واکنش ها : رویام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 کاری نداره .. اگر فایل configuration.php رو فقط نداره ، یکی از روی لوکال بیار و دیتابیس و log و temp رو ادیت کن و دوباره درست میشه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من از مدیر هاستم پرسیدم و او گفت که ما هیچ اطلاعاتی را انتقال نمی دهیم.و با صبر کردن هیچ مشکلی حل نمی شود. من بکاپی که دارم خیلی قدیمی است. من فایل config را پاک کردم و یک نسخه قبلی را بازگردانی کردم.ولی مشکلم حل نشد. لطفا کدی و یا چیزی بدهید که مشکل را حل بکنه. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 عزیزم فایل config که شما آپ میکنی باید مشخصات داخلیش هم تغییر بدید .. دیتابیس شما در این سرور ، مسیر پوشه های log و temp و مسیر FTP رو باید ویرایش کنید .. برای هر کدوم کدهیی هست که بخونید کدها رو متوجه میشید .. دیتابیس: db-user , db-host , db-name, db-password این ها رو باید ست کنید ... یوزر میشه username | هاست میشه localhost و ... دوتا کلمه هم هست که توی جمله هایی قرار دارند که زیر همند ... یکی log و یکی tmp . مسیر این دو هم باید ست کنی ... اگر در cpanel باشی مثلا میشه این : public_html/home/log به جای home باید user ;i lhg که مال cpanel هست رو وارد کنی . بقیه هم به همین ترتیب عزیزم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 کاری نداره .. اگر فایل configuration.php رو فقط نداره ، یکی از روی لوکال بیار و دیتابیس و log و temp رو ادیت کن و دوباره درست میشه ... چگونه؟ لطفا یه آموزش بدید.خیلی حیاتی است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 آموزش بالا هست عزیزم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز از همون بك آپي كه داري فقط فايل كانفيگ رو اپلود كن درست ميشه موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 عزیزم فایل config که شما آپ میکنی باید مشخصات داخلیش هم تغییر بدید .. دیتابیس شما در این سرور ، مسیر پوشه های log و temp و مسیر FTP رو باید ویرایش کنید .. برای هر کدوم کدهیی هست که بخونید کدها رو متوجه میشید .. دیتابیس: db-user ' date=' db-host , db-name, db-password این ها رو باید ست کنید ... یوزر میشه username | هاست میشه localhost و ... دوتا کلمه هم هست که توی جمله هایی قرار دارند که زیر همند ... یکی log و یکی tmp . مسیر این دو هم باید ست کنی ... اگر در cpanel باشی مثلا میشه این : public_html/home/log به جای home باید user ;i lhg که مال cpanel هست رو وارد کنی . بقیه هم به همین ترتیب عزیزم . [/quote'] دوست عزيز از همون بك آپي كه داري فقط فايل كانفيگ رو اپلود كن درست ميشه موفق باشي این کار ها را کردم. مشکل حل نشد. لطفا یک راه حل دیگر معرفی کنید.یک سوال: اگر بک آپ جدید را روی فایل های سایتم کپی کنم(بدون پاک کردن فایل های قبلی)مشکلم حل می شود؟ در ضمن من میخواهم با این کارم تغییرات جدیدی که در سایتم کردم (مطالب جدید،عکس های جدید و کاربران جدید)پاک نشوند. اینکار عملی است؟ اگرنه لطفا یک راهی بنویسید که با آن مطالب جدید ، عکس های جدید و اعضا جدید از روی سایت پاک نشوند.مدیران عزیز. لطفا اگر لازم است که یوز و پسورد را برایتان بفرستم ، لطفا بگید تا به صورت پیام خصوصی برایتان بفرستم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام اطلاعات کنترل پنل هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 من از سایتم یک بک آپ گرفتم و اون را به هاست یکی از دوستان انتقال دادم.(همچنین دیتابیس)و تنظیمات جدید را وارد کردم. حالا دیگر ارور قبلی را نمی دهد و یک ارور دیگر می دهد. Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11 Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11 Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84 Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84 Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552 Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552 Fatal error: Class 'AzrulJXCachedTemplate' not found in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 637 آدرس سایت جدید: norouzisport.com/mقبلا این ارور نبود! مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 فکر کنم همونطور که از ارور مشخصه از کامپوننت com_jomcomment و یا از پلاگینش هست :heart: ا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز شما كامپوننت jomcomment رو غير فعال كنيد ببينيد درست ميشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 وقتی که نمی تونم وارد بخش مدیریت شوم چگونه این کامپوننت را غیر فعال کنم؟ قبلا این مشکل نبود.پس چرا این مشکل پیش آمده است؟ من وقتی می خواهم وارد بخش مدیریت شوم یک ارور دیگر می دهد. لطفا برسی کنید. www.matlabha.ir/administratorاقای فرحزادیان مشخصات را برایتان ارسال کردم. برسی کردید؟مشکل چه بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام در پیام خصوصی پاسختون رو دادم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.s 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من هم همین مشکل رو دارم... ابتدا ارور از پوشه libraries در پوشه components بود. وقتی پوشه رو جابه جا کردم همین ارور بالا برام نمایش داده می شه. صفحه اصلی سایت و صفحه مدیریت هم سفید هست. لطفا راهنمایی کنید شاد باشید علیرضاسلام من هم همین مشکل رو دارم... ابتدا ارور از پوشه libraries در پوشه components بود. وقتی پوشه رو جابه جا کردم همین ارور بالا برام نمایش داده می شه. صفحه اصلی سایت سفید و صفحه مدیریت هم ارور های زیر می آید: Warning: include_once(/home/gishari/public_html/components/libraries/cmslib/spframework.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 8 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/gishari/public_html/components/libraries/cmslib/spframework.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 8 Fatal error: Call to undefined function cmsInstance() in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 10 لطفا راهنمایی کنید شاد باشید علیرضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.s 0 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه کسی نیست جواب مشکل من رو بدونه؟!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا بیشتر توضیح دهید؟ دقیقا چه کردید و از کی با این ارور مواجه شدید؟ (پست اول استارتر تاپیک رو مشاهده کنید اگر مشکلتون مرتبط با این تاپیک نیست مشکلتون رو با ذکر توضیح کامل در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldis30 0 ارسال شده در آبان 94 من هم همین مشکل رو داشتم و این تاپیک رو دیدم که پاسخی نداشت گفتم بنویسم تا بقیه هم بتونن مشکلشون رو رفع کنن . من هاستم پر شده بود و فایل کانفیگوریشن پریده بود که با خالی کردن هاست و کپی بکاپ فایل کانفیگوریشن سایت بالا اومد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر