Fased Shod !

مشکل در No configuration file found and no installation code available. Exiting...

Recommended Posts

من در تنظیمات کلی سایت بودم و داشتم تغییراتی می دادم . وقتی فایل را ذخیره کردم این ارور زیرا داد.

No configuration file found and no installation code available. Exiting...

سطح دسترسی این فایل را 777 کردم ولی مشکل حل نشد.

اگر کمکم کنید ممنون می شوم.

آدرس سایت : www.matlabha.ir

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

اینطور که مشخصه config... شما پاک شده یا اسمش عوض شده

آخه ادمین هم که میری میره به صفحه اینستال

که اونم چون پاک شده باز همین ارور میده

البته امکان داره هاستتون در حال انتقال اطلاعات باشه!

( امروز برای چند سایت همین اتفاق افتاده مثل سایت خودم که الان درست شد;) ) :1:

یکم صبر کن اگه نشد از بک آپ استفاده کن !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاری نداره .. اگر فایل configuration.php رو فقط نداره ، یکی از روی لوکال بیار و دیتابیس و log و temp رو ادیت کن و دوباره درست میشه ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من از مدیر هاستم پرسیدم و او گفت که ما هیچ اطلاعاتی را انتقال نمی دهیم.و با صبر کردن هیچ مشکلی حل نمی شود.

من بکاپی که دارم خیلی قدیمی است.

من فایل config را پاک کردم و یک نسخه قبلی را بازگردانی کردم.ولی مشکلم حل نشد.

لطفا کدی و یا چیزی بدهید که مشکل را حل بکنه.

با تشکر.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عزیزم فایل config که شما آپ میکنی باید مشخصات داخلیش هم تغییر بدید .. دیتابیس شما در این سرور ، مسیر پوشه های log و temp و مسیر FTP رو باید ویرایش کنید ..

برای هر کدوم کدهیی هست که بخونید کدها رو متوجه میشید ..

دیتابیس: db-user , db-host , db-name, db-password

این ها رو باید ست کنید ... یوزر میشه username | هاست میشه localhost و ...

دوتا کلمه هم هست که توی جمله هایی قرار دارند که زیر همند ... یکی log و یکی tmp . مسیر این دو هم باید ست کنی ... اگر در cpanel باشی مثلا میشه این : public_html/home/log

به جای home باید user ;i lhg که مال cpanel هست رو وارد کنی .

بقیه هم به همین ترتیب عزیزم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاری نداره .. اگر فایل configuration.php رو فقط نداره ، یکی از روی لوکال بیار و دیتابیس و log و temp رو ادیت کن و دوباره درست میشه ...

چگونه؟

لطفا یه آموزش بدید.خیلی حیاتی است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوست عزيز

از همون بك آپي كه داري فقط فايل كانفيگ رو اپلود كن درست ميشه

موفق باشي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عزیزم فایل config که شما آپ میکنی باید مشخصات داخلیش هم تغییر بدید .. دیتابیس شما در این سرور ، مسیر پوشه های log و temp و مسیر FTP رو باید ویرایش کنید ..

برای هر کدوم کدهیی هست که بخونید کدها رو متوجه میشید ..

دیتابیس: db-user ' date=' db-host , db-name, db-password

این ها رو باید ست کنید ... یوزر میشه username | هاست میشه localhost و ...

دوتا کلمه هم هست که توی جمله هایی قرار دارند که زیر همند ... یکی log و یکی tmp . مسیر این دو هم باید ست کنی ... اگر در cpanel باشی مثلا میشه این : public_html/home/log

به جای home باید user ;i lhg که مال cpanel هست رو وارد کنی .

بقیه هم به همین ترتیب عزیزم .

[/quote']

دوست عزيز

از همون بك آپي كه داري فقط فايل كانفيگ رو اپلود كن درست ميشه

موفق باشي

این کار ها را کردم.

مشکل حل نشد.

لطفا یک راه حل دیگر معرفی کنید.


یک سوال:

اگر بک آپ جدید را روی فایل های سایتم کپی کنم(بدون پاک کردن فایل های قبلی)مشکلم حل می شود؟

در ضمن من میخواهم با این کارم تغییرات جدیدی که در سایتم کردم (مطالب جدید،عکس های جدید و کاربران جدید)پاک نشوند.

اینکار عملی است؟

اگرنه لطفا یک راهی بنویسید که با آن مطالب جدید ، عکس های جدید و اعضا جدید از روی سایت پاک نشوند.


مدیران عزیز.

لطفا اگر لازم است که یوز و پسورد را برایتان بفرستم ، لطفا بگید تا به صورت پیام خصوصی برایتان بفرستم.

با تشکر.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

اطلاعات کنترل پنل هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید...

موفق باشید

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من از سایتم یک بک آپ گرفتم و اون را به هاست یکی از دوستان انتقال دادم.(همچنین دیتابیس)و تنظیمات جدید را وارد کردم.

حالا دیگر ارور قبلی را نمی دهد و یک ارور دیگر می دهد.

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11

Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 11

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84

Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/azrul.system.php on line 84

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552

Warning: include_once(/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/norouzis/public_html/m/plugins/system/pc_includes/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 552

Fatal error: Class 'AzrulJXCachedTemplate' not found in /home/norouzis/public_html/m/components/com_jomcomment/mambots.php on line 637

آدرس سایت جدید: norouzisport.com/m


قبلا این ارور نبود!

مشکل از چیست؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

فکر کنم همونطور که از ارور مشخصه از کامپوننت com_jomcomment و یا از پلاگینش هست :heart:

ا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوست عزيز

شما كامپوننت jomcomment رو غير فعال كنيد ببينيد درست ميشه

موفق باشيد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وقتی که نمی تونم وارد بخش مدیریت شوم چگونه این کامپوننت را غیر فعال کنم؟

قبلا این مشکل نبود.پس چرا این مشکل پیش آمده است؟

من وقتی می خواهم وارد بخش مدیریت شوم یک ارور دیگر می دهد.

لطفا برسی کنید. www.matlabha.ir/administrator


اقای فرحزادیان مشخصات را برایتان ارسال کردم.

برسی کردید؟مشکل چه بود؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

من هم همین مشکل رو دارم...

ابتدا ارور از پوشه libraries در پوشه components بود. وقتی پوشه رو جابه جا کردم همین ارور بالا برام نمایش داده می شه. صفحه اصلی سایت و صفحه مدیریت هم سفید هست.

لطفا راهنمایی کنید

شاد باشید

علیرضا


سلام

من هم همین مشکل رو دارم...

ابتدا ارور از پوشه libraries در پوشه components بود. وقتی پوشه رو جابه جا کردم همین ارور بالا برام نمایش داده می شه. صفحه اصلی سایت سفید و صفحه مدیریت هم ارور های زیر می آید:

Warning: include_once(/home/gishari/public_html/components/libraries/cmslib/spframework.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 8

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/gishari/public_html/components/libraries/cmslib/spframework.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 8

Fatal error: Call to undefined function cmsInstance() in /home/gishari/public_html/plugins/system/jom_commentsys_bot.php on line 10

لطفا راهنمایی کنید

شاد باشید

علیرضا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام به همه

کسی نیست جواب مشکل من رو بدونه؟!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

لطفا بیشتر توضیح دهید؟

دقیقا چه کردید و از کی با این ارور مواجه شدید؟

(پست اول استارتر تاپیک رو مشاهده کنید اگر مشکلتون مرتبط با این تاپیک نیست مشکلتون رو با ذکر توضیح کامل در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید...)

موفق باشید

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من هم همین مشکل رو داشتم و این تاپیک رو دیدم که پاسخی نداشت گفتم بنویسم تا بقیه هم بتونن مشکلشون رو رفع کنن . من هاستم پر شده بود و فایل کانفیگوریشن پریده بود که با خالی کردن هاست و کپی بکاپ فایل کانفیگوریشن سایت بالا اومد..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم