رفتن به مطلب
msn0098

مشکل آرتیستری(تاپ منو)

پست های پیشنهاد شده

با سلام چند تا سوال داشتم

1. من میخوام تاپ منو رو خودم ایمپورت کنم و بگذارم اما امکانی تو آرتیستر نیست که بتونم از طریق اون تاپ منو رو ایمپورت کنم و فقط میشه آیکن گذاشت و بکگراند رنگی انتخاب کرد

2. میخوام پشت عنوان مطلب هام هم عکس بذارم اما فقط میشه رنگش رو عوض کرد و آیکن گذاشت

اگه بگین چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز شما باید دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه

در مورد هدر مطالب در قالب ها شما باید این کلاس رو در فایل css وبرایش کنید:

.contentheading

در پناه حق...

لینک به ارسال

سلام

اگه میشه در مورد گذاشتن تصویر پشت عنوان مطالب و عنوان ماژول ها در آرتیستر وضیحی بفرمائید

متشکرم

لینک به ارسال

سلام

اگه میشه در مورد گذاشتن تصویر پشت عنوان مطالب و عنوان ماژول ها در آرتیستر وضیحی بفرمائید

متشکرم

تو آرتیستر همون جایی که داری تیتر رو تنظیم میکنی زده .. icon ... آیکون رو بزن بعد همون قسمتش که شکل آیکون رو انتخاب میکنی میتونی خودتم یه عکس اینپورت کنی ...

لینک به ارسال

دمتون گرم

حالا اگه بخوایم بعد از طراحی آرتیستر این کار رو بکنیم (قراردادن یه عکس زیر عنوان مطالب) کجا و چه کدی رو بزاریم

یه سوال دیگه

اگه بخوایم زیر عنوان هر ماژول یه عکس خواص باشه چکار باید بکنیم

خیلی ممنونم

دوستان منظور از عکس زیر نوشته یعنی تمام کادر زیر نوشته عنوان مطلب رو یه عکس پوشش بده

ممنون

لینک به ارسال

دمتون گرم

حالا اگه بخوایم بعد از طراحی آرتیستر این کار رو بکنیم (قراردادن یه عکس زیر عنوان مطالب) کجا و چه کدی رو بزاریم

یه سوال دیگه

اگه بخوایم زیر عنوان هر ماژول یه عکس خواص باشه چکار باید بکنیم

خیلی ممنونم

دوستان منظور از عکس زیر نوشته یعنی تمام کادر زیر نوشته عنوان مطلب رو یه عکس پوشش بده

ممنون

خواهش میکنم دوست عزیز ..

برای اینکار بهتره که کد ها css رو اینجا بزارید تا کد ها رو ببینیم و جاهایی که نیاز به تغییر هست رو بگیم .. چون باید کد رو توی لوکال تست کنیم ..

اما ساده ترین راه اینه که توی ارتیستر خودت عکس بزاری .. بعد که قالب رو ساختی بری توی پوشه images ببینی که عکسی که برای زیر عنوان گذاشتی اسمش چیه .. بعد فایل css رو باز کنی و دنبال اسم عکس بگیردی و وقتی پیداش کردی کدهاش رو تغییر بدی تا تنظیم بشه...

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...