iranashiyane 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان از دیروز داشتم تو انجمن های جوملا دنبال منو آبشاری می گشتم اینجا هم گشتم ولی چیزی که راست چین باشه وزیبا گیر نیاوردم.هر چند آدم تنبلی هستم اما mod_djmenu_v1.5.0_RC4 رو راست چین کردم با تمام تغییرات مورد نیاز حالا من اینجا می زارم براتون شاید بدردتون بخوره. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13094355972.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abshr24 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دستت درد نکنه اگه. حقیقش من تازه کارم و میخوام برام توضیح بدی که باید اینو کجا بذارم و لینکاشو هم چجوری درست کنم.:64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranashiyane 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دستت درد نکنه اگه. حقیقش من تازه کارم و میخوام برام توضیح بدی که باید اینو کجا بذارم و لینکاشو هم چجوری درست کنم.:64 (1): متوجه نمیشم ماژول هست هست دیگه تو قسمت ماژول ها اما برای ساختن منو تو انجمن جستجو کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر