mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام جناب آقای کنجی دو مشکل اساسی وجود داره اول تداخل کامپوننت swfmenu با آرتیستر حتی نسخه 3 دوم مشکل باز شدن منوهای بالای آرتیستر که رو به سمت راست باز میشن واقعا داریم عذاب میکشیم اگه محبت کنی و بگی مشکل از کجاست ممنون میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 والا دوستان ديگر روي آرتيستر كار نكردند و به خاطر تغيير ساختار كدهاي آرتيستر كمي فارسي سازي تغيير كرده و همچنين براي داشتن قالب دوزبانه مشكل هم به وجود آمده البته نميدونم تا كنون رفع شده يا نه ! من در زمان انتشار نسخه سه آرتيستر از اقاي تهراني درخواست انتشار اموزش فارسي سازي رو كردم و ايشون هم با توجه به زمان محدودشون كمي هم وقت گذاشتند. شما سعي كنيد با ارتيستر 2.5 قالب هاتون را بسازيد و بعد از فارسي سازي با توجه به آموزش هاي موجود قالب رو براي جوملا 1.6 اماده كنيد.البته اموزش هاي موجود به زبان انگليسي است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام جناب گنجی من از قالب های 3 استفاده می کنم و عالی هستند و در زمینه فارسی هم اصلا مشکلی ندارند و موقعیت های exrta 1,2 هم دارند که خیلی بدرد میخوره حالا فقط مشکل swfmeni رو داریم اما یه مسئله دیگه اگر کمک کنین ممنونم که فکر میکنم اگه حل کنید دیگه نیازی به swfmenu نباشه و تازه زیبایی و قدرت هم درونش زیاده. لطفا فایل زیر رو دانلود کنین https://rapidshare.com/files/3020365611/test.rar اگه ممکنه روش راست به چپ شدنش رو آموزش بدین فقط css استفاده شده و بسیار زیبا هم میشه باهاش کار کرد ممنون میشم کمک کنین و روش رو هم توضیح بفرمائید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما دموی سایتتون رو قرار بدید تا راحتر بشه بررسی کرد و شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من درخواست ساخت منوهای بالا رو در سایت زیر دارم http://www.locopoc.com/default.aspx ممنون میشم راهنمایی بفرمائید اساتید محترم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 من میتونم این منو رو تی حرفه ای تر طراحی کنم .. اما داینامیک نیست . یعنی باید لینک هایی که باید منو به اون لینک بره به من بدید ، سپس تعداد و نام منوها رو بدید من براتون بسازم و در index.php قالب قرار بدم .. اما هنوز نتونستم برای جوملا این منو رو درست کنم و دارم سعی میکنم بتونم و به صورت رایگان منتشر کنم . اگر مایل بودید من براتون میسازم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 من مایل هستم آیا با توجه به لینکی که خدمت شما فرستادم میتونین همون رو تحویل بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 اگر مایل باشید براتون یک دمو میزنم تا یک ساعت دیگه ارسال میکنم . اگر مایل بودید بگید . روی سایتم آپ میکنم . در انجمن قرار میدم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 دستت درد نکنه من منتظر هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 تموم شد ... دمو رو ببینید . اگر مناسب بود در خدمتم : http://joomacademy.com/megamenu/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام عالیه ممنون میشم بزاری دریافت کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 در پیام خصوصی بهتون پیام میدم عزیزم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر