salar14 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام من افزونه کار یابی و سوبی 2 را وقتی نصب میکنم این ارور را میدهد : نمی تواند پوشه ایجاد کند اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل لطفا بفرما ئید پر مشین کدوم پوشه ها را روی چه شماره ای باید ست کنم و این که بعد از نصب افزونه دوباره باید شماره پرمشینها رو برگردونم به قبل . ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما اگه جستجو میکردید راحتر به نتیجه میرسیدید! پرمیشن 777 برای پوشه tmp بعد از انجام کار برگردونید به 775 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در تیر 90 ممنون از پاسختون اما در public_html من اصلا پوشه tmp نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز مگه میشه شما جوملا رو نصب کنید تو هاست و این پوشه وجود نداشته باشه!! این پوشه همراه بسته نصبی جوملا موجود هست اگه وجود نداره شما یک پک کامل جوملا رو رو هاست آپلود کنید و اکسترکت کنید و پوشه installation رو پاک کنید بعد از این کار پوشه tmp در سایت کپی میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 شاید هم به هر دلیلی چه از طرف خودش (بی اطلاع یا با اطلاع) یا از طرف مدیر هاست ، پوشه tmp ، هیدن شده باشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در تیر 90 من یک جوملا دیگه نصب کردم و همه پوشه ها را روی 777 قرار دادم اما وقتی سوبی 2 ,.. نصب میکنم دوباره ارور JFolder::create: عدم ایجاد پوشه را میدهد لطف کنین راهنمائیم کنید ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام هاستتون که رایگان نیست!؟ دوست عزیز در این مورد بارها و بارها در انجمن بحث شده و راه کار ارائه شده حتی مقاله ای در سایت جومینا منتشر شده که اگر کمی جستجو کنید مطمئنا مشکلتون حل می شه... اگر نتیجه نگرفتید اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا تنظیمات رو انجام بدم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر