samirajan 0 ارسال شده در تیر 90 سلام. من از پك سايت آماده joomina school استفاده مي كنم كه كامپوننت joomina school (سيستم مديريت مدرسه جومينا) رو كه براي اعلام نمرات و... هست رو هم خودش داره ولي انگار كار نمي كنه! حتي يبار حذفش كردم و دوباره اين كنمپوننت رو از سايت جومينا دانلود كردم و نصبش كردم ولي باز مشكلم حل نشد! - اولا كه تو بخش مديريت كامپوننت، آيكن قسمت هاي مختلف مديريت رو نشون نميده! دوما وقتي رو هركدومش كليك مي كنم ميره توي يه صفحه و خطاي 404! ميده! درصورتي كه كامپوننت با موفقيت نصب شده! [align=CENTER] [align=CENTER] [align=RIGHT]علاوه بر اون، وقتي روي هركدوم از آيكن ها برم، لينك همش شبيه به هم هست!!!! همه اش هم به صفحه خطاي 404 هدايت ميشن! [align=CENTER] نسخه جوملا (همون سيستم سايت آماده مدارس جومينا) 1.5.21 هست [align=RIGHT]علاوه بر اون، از توي سايت هم كه ميرم، هم ميشه دانش آموز جديد ثبت نام كردم هم ميشه وارد حساب كاربري دانش آموزان شد اما هيچي از حساب كاربريشون (كارنامه و...) رو نشون نميده! يعني وارد حساب كاربري شده ها! ولي موقع نمايش كارنامه ميگه: شما مجاز به مشاهده این منبع نیستید. ممنون ميشم كسي كمك كنه بگه مشكل كار از كجاست. [/align][/align][/align][/align][/align] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 درباره این کامپوننت و آموزش این کامپوننت بارها در انجمن بحث شده در انجمن جستجو نمایید کاربر محترم به انجمن تخصصی جوملا (جومینا) خوش آمدید لطفاً یکبار قوانین سایت را مطالعه نمایید قبل از ارسال پست حتماً در انجمن جستجو کنید موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samirajan 0 ارسال شده در تیر 90 درباره این کامپوننت و آموزش این کامپوننت بارها در انجمن بحث شده در انجمن جستجو نمایید کاربر محترم به انجمن تخصصی جوملا (جومینا) خوش آمدید لطفاً یکبار قوانین سایت را مطالعه نمایید قبل از ارسال پست حتماً در انجمن جستجو کنید موفق باشید سلام، ممنونم اما خيلي گشتم، پست مرتبط پيدا كردم اما جواب سوالم رو نيافتم!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام کاربر محترم به انجمن تخصصی جوملا (جومینا) خوش آمدید خوب بهتره مشکل خودتون را در ادامه همان تاپیک ها پیگیری نمایید در ضمن من از این بسته نصبی استفاده کردم اما مشکلی نداره و کامل کار می کنه بهتره یک بار از اول نصب کنید و اگر مشکل مجددا وجود داشت در تاپیک های قبلی پیگیری نمایید آیا این بسته را در روی هاست امتحان کردین ؟ در پناه حق :heart: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samirajan 0 ارسال شده در تیر 90 سلام کاربر محترم به انجمن تخصصی جوملا (جومینا) خوش آمدید خوب بهتره مشکل خودتون را در ادامه همان تاپیک ها پیگیری نمایید در ضمن من از این بسته نصبی استفاده کردم اما مشکلی نداره و کامل کار می کنه بهتره یک بار از اول نصب کنید و اگر مشکل مجددا وجود داشت در تاپیک های قبلی پیگیری نمایید آیا این بسته را در روی هاست امتحان کردین ؟ در پناه حق :heart: سلام. ممنونم دوست خوبم. شرمنده مي دونم كارم اشتباه بوده ولي يكم گشتم، موضوع مرتبط پيدا نكردم، بعد از اينكه اين تاپيك رو گذاشتم موضوعات مرتبط رو يافتم. چند بار از پاك كردم كامپوننت رو و مجددا نصب كردم اما بازهم مثل قبل بود! هيچ تغييري نكرد! روي لوكال هاست نصب كرده ام. مي خوام ببينم اگه جواب ميده، روي هاست هم نصبش كنم! ممنونم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 تا حالا چندین بار گفته شده که این کامپوننت در لوکال جواب نمی دهد و باید در هاست نصب شود لطفاً جستجو نمایید قبل از ارسال تاپیک موفق باشید تاپیک قفل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر