m-amin 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من یه سایت م و ز ک دارم که قالبش بش از 40 یا 50 تا موقعیت ماژول داره که همشون فعالن ، آیا این دلیل بر سنگین بودن سیات داره ؟ من اونای رو که استفاده نمیکنم غیر فعال کنم ، سیاتم کمی سبک میشه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز از نظر سرعت لود سایت بله اگر غیر ضروری ها را بردارید سرعت لود سایت بالا میره ولی از نظر حجم هاست تاثیری نداره در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز از نظر سرعت لود سایت بله اگر غیر ضروری ها را بردارید سرعت لود سایت بالا میره ولی از نظر حجم هاست تاثیری نداره در پناه حق :heart: نه داداش مشکلمهاست نیست . مشکلم همون لود سایت هست که شما گفتید اگه بردارم درست میشه . من برم بردارم ببینم چی میشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود دوست عزیز از طریق پیکربندی کلی سایت گزینه فشورده سازی را فعال کنید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 غیرفعال کردن از طریق مدیریت جوملا سرعت سایت رو بیشتر می کنه اما خود قالبتون هم سنگین هست اگه براتون امکان داره قالب رو عوض کنین اگرم امکان نداره فایل index.php قالب رو ویرایش کنید و موقعیت های اضافی رو حذف کنید البته قبلش یک بک آپ از فایل های قالب نگه دارین موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در تیر 90 این آدرس سایت منه : www.musicfars.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 امین جان تبریک می گم سایت زیبایی داری زیاد هم سنگین نبود حدود 20 ثانیه طول کشید (البته من اینترنت 512 دارم و با کروم و فایرفاکس دیدم و IE رو امتحان نکردم) سرعت لود سایت به چیزای زیادی بستگی داره یکیش قالبه نوع هاست هم رو سرعت لود سایت تاثیر میذاره البته سرعت لود سایت های جوملایی کم هست اما خوب قالب هم بی تاثیر نیست تو قالبت اسکریپت های جاوا یه کم زیاده با قالب پیش فرض جوملا سایت رو بالا بیار ببین خیلی اختلاف داره سرعت لود؟؟؟ اگه نداره که خوب هاستت سرعتش همینه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر