محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 لطفا اگه می تونید هر چه سریعتر به من جواب بدید. من یک کامپونت برای ارسال نظر در جوملا 1.5 نصب کردم و بعد دیدم خوب نیست و ان را حذف کردم و بعد وقتی ادرس سایت خودم را زدم یک صفحه سفید باز می شود و فقط عنوان سایت من در ان است. ادرس سایت منhttp://www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام ودرود وارد مدیریت پلاگین ها شده و دسته system را انتخاب کنید سپس پلاگین مربوط به اون کامپوننت را حذف کنید پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 سلام ودرود وارد مدیریت پلاگین ها شده و دسته system را انتخاب کنید سپس پلاگین مربوط به اون کامپوننت را حذف کنید پیروز باشید. وقتی خود کامپونت رو حذف کردم مگه پلاگین هم حذف نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 خیر دوست عزیز حتی اگر این کامپوننت ماژل هم داشته باشه ماژل ها حذف نخواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر