mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من تو سایتم در قسمت آموزش، تمام زیر منوهام لینک شدن اما الان که میرم ارور میده www.pnuqmii.ac.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 مهدی جان لینک خرابه لطفا لینک رو تصحیح کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 na linka saleman khodam in fekro kardam va dobare linnkaro avaz kardam hata google gozashtam ama haminjorie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام مهدی جان اگه منظورت دانشگاه پیام نور قشم هست که لینکش اینه: www.pnuqmi.ac.ir نه اونی که شما دادی اگه من اشتباه میکنم بگو و اینکه طبق قوانین انجمن شما نباید فینگیلیش تایپ کنی :thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 شرمنده در مورد فینگیلیش نمیدونستم اره www.pnuqmi.ac.ir هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز لینک های شما درست نیست به همین دلیل باز نمیشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من سایت گوگل رو هم میزارم به عنوان لینک همینجوری میشه!!!!!!!!!!11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما از چه قسمتی این لینک ها رو وارد میکنید منظورم اینه که این منوها از چه نوعی هستن(مثال :نمایش بخش-نمایش مجموعه-لینک خارجی-نمایش مطلب خاص) و آیا لینک های صفحه اصلی هم این جور میشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 از نوع آدرس وب وارد میکنم نمیدونم چرا جواب نمیده .... من تو قسمت آموزش 4 تا زیر مجموعه لینک دار دارم که 2 تا اولی این جورین اما دو تای دومی درستن جدیدم که می سازم همینجوری میشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 مهدی جان در تنظیمات سایت قسمت تنظیمات سئو رو دست نزدی؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 نه عزیز من با سئو کاری نداشتم....بجای اینکه اون لینکی که من بش بدمو وا کنه همون لینکرو تش این رو اضافه میکنه (شماره شناسه منوitemed&) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 بچه ها کسی نمیدونه چیکار باید بکنم....؟ بیخیال اگه کامپوننتی هست که همین کارو میکنه لطفا اونو بهم معرفی کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 یعنی کسی نیست که بدونه من باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام مهدی جان اگه امکانش هست یوز و پس ادمینت و به یکی از بزرگان در فروم بده تا برات چک کنند ایطوری به جواب نمیرسی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 داداش من کسی رو نمیشناسم خودت یکی ذو معرفی کن.... تا بهش بدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 منم کسی رو نمیشناسم :heart:ولی معمولا به اقای فرحزادیان میدن :heart: چون هم سوادش رو داره و هم قابل اعتماده + آقای گنجی که استاد بنده هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 ممنونم از لطف شما صبر كنيد تا اقاي فرحزاديان انلاين شوند و در صورتي كه مشكل حل نشدممكن است در صورت داشتن وقت سايت شما را چك كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر