Faraz4u 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من جوملای 1.6 شما را نصب کردم. توی خودش 5-6 تا مطلب بود . ولی فقط دو تاشو نشون میداد به صورت پیش فرض بعد من هر مطلبی هم اضافه میکنم . توی سایت نشونشون نمیده. تنظیمات انتشار مطلب هم فعاله لطفا راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 اگه در جوملا 1.5 کسی این مشکل رو داشت ، ازش می پرسیدم بخش و مجموعه رو انتخاب میکنی؟ . . . :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Faraz4u 0 ارسال شده در تیر 90 جوملای من 1.6 هست مجموعه را بله یه مجموعه جدید ساختم میذارم توی اون یا میذارم توی یکی از اون مجموعه ها که روی سیستم بوده. ادم را نا امید میکنه جوملا . ایراد مال این ورژن جوملا نیست؟ چون خیلی عجیبه چیزی که به صورت پیش فرض نصب کردم خودش این ایراد را داره بدون دستکاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما تیک انتشار در صفحه اصلی رو زدید؟؟ تا مطلب در صفحه اصلی نمایش داده بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Faraz4u 0 ارسال شده در تیر 90 بله عزیزم زدم . جلوشم تیک سبز زده که یعنی فعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کنید بازم تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت شما: http://www.forum.joomina.ir/thread-2982.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Faraz4u 0 ارسال شده در تیر 90 کل کش جوملا را پاک کردم . مرورگر ر هم عوض کردم با یه مرورگر دیگه که برای اولین بار بود باز کردم سایتو . مطلب اضافه نشده بود با سلام خدمت شما: http://www.forum.joomina.ir/thread-2982.html موفق باشید سلام مرسی . همه تنظیمات را مطابق چیزی که گفتن گذاشتن کش و ورودی را هم زدم . ولی تاثیر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام عجیبه!!! در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر