hendoone 5 ارسال شده در تیر 90 سلام من میخوام وارد کنترل پنل سایتم بشم ولی میگه گذرواژه یا شناسه درست نیست !!! تا دیروز که میرفتم وارد میشد.... یوزر و پسورد رو هم درست وارد میکنم !!! از کجا میتونم بببینم یوزر و پسوردم همونه ؟؟؟ ممنون ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز : منظور شما این هست که نمی تونید وارد بخش مدیریت سایتتون بشید یا اینکه وارد پنل هاستتون ؟ اگر منظورتون بخش مدیریت سایتتون هست که به آموزش زیر دقت کنید البته بارها در انجمن در این مورد صحبت شده کاش ابتدا کمی جستجو می کردید . ----------------------------------------- از طریق کنترل پنل هاست خود مانند تصویر زیر وارد قسمت phpMyAdmin می شوید. دیتابیس مربوط به جوملا را که قبلا ساخته اید انتخاب میکنید . سپس از ستون سمت چپ تیبل jos_users را انتخاب میکنید . در صفحه ای که باز میشود در رکوردهای موجود رکوردی با نام Administrator موجود است علامت قلم را در کنار این رکورد میزنید وارد بخش ادیت میشوید. در این قسمت username را به دلخواه تغییر میدهید و در قسمت password زیر عنوان value این کد : "21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3" را وارد میکنید. کلید Go را کلیک میکنید و خارج میشوید. بدین ترتیب یوزر شما به مقدار دلخواه تغییر می کند و پسورد شما نیز admin خواهد بود. به امید ظهور غنچه ی یاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در تیر 90 ممنون از راهنماییتون. کارم درست شد. گفتم که کنترل پنل سایت ! با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر