aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت دوستان من در بحث های سئو و بهینه سازی سایت از سایت اصلی به فایل هایی رسیدم که پس از ترجمه دیدم که اگر کاری که فایلش را پیوست کردم تاثیر بسزایی در سئو و بهینه سازی سایت دارد من فایلی که از طریق گوگل دیدم و نمونه این کار را در سایت خبر گزاری فارس دیدم برایتان پیوست کردم دوستان لطف کنند فایل را مشاهده کننده و اگر میتوانند بنده را در این زمینه یاری نماینند که با چه افزونه ای میتوانم مجموعه های سایت را در گوگل به این صورت نشان بدهم که اگر سایتم را جستجو میکنند بخش های سایت را مشاهده نمایند کاربران منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید لینک فایل پیوستی هم به شرح زیر است : http://www.majarajoo.com/uploader/images/u4u8hlr3jsrrc6dx0zk.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز اين مورد بصورت اتوماتيك توسط گوگل انجام ميشه وقتي رنكينك سايت شما در گوگل بالا بره دسته بندي وب سايت شما به اين صورت ديده ميشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود دوست عزيز اين مورد بصورت اتوماتيك توسط گوگل انجام ميشه وقتي رنكينك سايت شما در گوگل بالا بره دسته بندي وب سايت شما به اين صورت ديده ميشه موفق باشيد پی صحبت های دوسمون tanha_too شما کافی نقش سایت خود را به گوگل معرفی نمایید. دقت داشته باشید که این نقشه باید به صورت xml باشد. پیروز باشید. برای مثال : جومینا را در گوگل سرچ کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 ممنون از لطفتون فکر میکنید رنگ سایت باید چقدر بالا باشه از چه عدد مثلا از 2 بالاتر بره خوبه تا حالا فکر میکردم با افزونه خاصی این کار انجام میشه وقتی رنکینگ بالا میره آیا گوگل امتیاز خاصی مثل این امتیاز برای سایت ما در نظر میگیره آیا امتیازات دیگر را در صورت وجود می دانید ممنون میشم اگر اطلاعات دیگری در این رابطه در اختیارم قرار دهید شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز شما اگر به همون اولين مقاله اي كه الان توي سايتي كه توي امضاتون هست عمل كنيد به نتيجه ميرسيد اما بخاطر اينكه منابع بيشتري براي مطالعه داشته باشيد اين مباحث و كتابها رو هم بخونيد کتاب ارزیابی و رتبه بندی وبگاه ها کتاب راهنمای بهینه سازی سایت برای جستجوی گوگل رتبه سایت خود را در اینترنت پیدا کنید موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام ممنون از لطفتون من همون قوانین را دارم طی می کنم و به نتایج خوبی رسیدم ولی در حال حاضر بعضی اوقات سوالاتی پیش می آید که فکر میکنم بهتر است از دوستان متخصص در انجمن ها برای این امر استفاده کنم تا اینکه بتوانیم از اطلاعات دوستان خوبم به نحو درست استفاده کنم و همچنین اطلاعات خودم را در اختیار دوستان قرار دهم شاد و پیروز باشید به امید دیدار دوست عزيز شما اگر به همون اولين مقاله اي كه الان توي سايتي كه توي امضاتون هست عمل كنيد به نتيجه ميرسيد اما بخاطر اينكه منابع بيشتري براي مطالعه داشته باشيد اين مباحث و كتابها رو هم بخونيد کتاب ارزیابی و رتبه بندی وبگاه ها کتاب راهنمای بهینه سازی سایت برای جستجوی گوگل رتبه سایت خود را در اینترنت پیدا کنید موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در تکمیل گفته های دوستمون گوگل بر اساس رتبه و رنک شما سایت شما را به این صورت میکند که بعد از این کار شما میتونید فقط لینک ها رو ویرایش کنید ولی تا گوگل این کار رو انجام نده شما نمیتونید لینکی به این صورت ایجاد کنید شما در این صفحه میتونید ببینید : https://www.google.com/webmasters/tools/sitelinks در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر