رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام ، من امروز میخواستم سی بی رو نصب کنم اورور میداد : [align=LEFT]

[font=tahoma][font=tahoma][/font][font=tahoma]کسی می دونه برا چی اینطوری شده ؟[/font]

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

چه اروری دریافت می کنید؟

با نصب سایر افزونه ها هم مشکل دارید؟

پست های این تاپیک رو هم مشاهده کنید:

http://forum.joomina.ir/thread-2782.html

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام ،

[/font]

[font=tahoma]
[/font]

[font=tahoma]Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font]
[font=tahoma]Warning: require_once(/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font]
[font=tahoma]Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font]

[font=tahoma]

لینک به ارسال

در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم...

موفق باشید

لینک به ارسال

معلوم نیست از کجاش هست ؟ خودم یاد بگیرم بهتره تا بخوام مزاحم شما بشم :cool:

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز شما مواردی که در خصوص رفع مشکلات پیرامون نصب افزونه ها هست رو رعایت کنید (قبلا در انجمن بحث شده)

[البته بهتره با توجه به حجم بالای این افزونه از طریق نصب از پوشه نصب کنید که در پستهای قبلی هم اشاره شده...]

اگر دفعات قبل افزونه رو نصب و ناقص نصب شده قبل از نصب مجدد باید بطور کامل حذفش کنید و کامپوننتتون اگر پلاگین یا ماژولی هم داره باید حذف کنید... وقتی از طریق مدیریت حذف کردید اگر پوشه یا فایلی ازش در هاست باقی بود دستی حذف کنید همینطور اگر تیبلی ازش باقی بود در دیتابیس بصورت دستی حذف کنید (قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه..)

شما این موارد رو رعایت کنید اگر باز مشکل داشتید دیگه باید اگر دوست داشتید اطلاعاتی که در پست 6 این تاپیک ذکر شده رو برام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم...

سرفراز باشید

لینک به ارسال

جوملا رو حذف کردم ، دوباره نصب کردم ، دوباره تست میکنم ، ببینم چی میشه ، ممنون

لینک به ارسال

سلام

من هم با مشکل بالا مواجه شدم , چند بار هم کامپوننت رو به صورت دستی ( همراه با جداول دیتابیس) پاک کردم و دوباره ورژن های مختلف رو از طریق نصب از پوشه ، نصب کردم اما جوابی نگرفتم ، اگر کمک کنید ممنون می شم

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...