mehotkhan 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ، من امروز میخواستم سی بی رو نصب کنم اورور میداد : [align=LEFT] [font=tahoma][font=tahoma][/font][font=tahoma]کسی می دونه برا چی اینطوری شده ؟[/font] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه اروری دریافت می کنید؟ با نصب سایر افزونه ها هم مشکل دارید؟ پست های این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-2782.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ، [/font] [font=tahoma] [/font] [font=tahoma]Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font] [font=tahoma]Warning: require_once(/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font] [font=tahoma]Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.acl.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /public_html/administrator/components/com_comprofiler/plugin.foundation.php on line 135[/font] [font=tahoma] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به تاپیکی که عرض کردم مراجعه کردید!؟ پست 3 http://forum.joomina.ir/thread-2782-post-24857.html#pid24857 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در تیر 90 امتحان کردم نشد :s این هم ارورش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در تیر 90 معلوم نیست از کجاش هست ؟ خودم یاد بگیرم بهتره تا بخوام مزاحم شما بشم :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 دلائل مختلفی می تونه داشته باشه... بعد از بررسی خدمتتون عرض می کنم مشکل از کجا بود و چطور حل شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در مرداد 90 بچه ها کم هنوز مشکلگ حل نشده ، پیشنهادی ندارین؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز شما مواردی که در خصوص رفع مشکلات پیرامون نصب افزونه ها هست رو رعایت کنید (قبلا در انجمن بحث شده) [البته بهتره با توجه به حجم بالای این افزونه از طریق نصب از پوشه نصب کنید که در پستهای قبلی هم اشاره شده...] اگر دفعات قبل افزونه رو نصب و ناقص نصب شده قبل از نصب مجدد باید بطور کامل حذفش کنید و کامپوننتتون اگر پلاگین یا ماژولی هم داره باید حذف کنید... وقتی از طریق مدیریت حذف کردید اگر پوشه یا فایلی ازش در هاست باقی بود دستی حذف کنید همینطور اگر تیبلی ازش باقی بود در دیتابیس بصورت دستی حذف کنید (قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه..) شما این موارد رو رعایت کنید اگر باز مشکل داشتید دیگه باید اگر دوست داشتید اطلاعاتی که در پست 6 این تاپیک ذکر شده رو برام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم... سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در مرداد 90 جوملا رو حذف کردم ، دوباره نصب کردم ، دوباره تست میکنم ، ببینم چی میشه ، ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sketch 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من هم با مشکل بالا مواجه شدم , چند بار هم کامپوننت رو به صورت دستی ( همراه با جداول دیتابیس) پاک کردم و دوباره ورژن های مختلف رو از طریق نصب از پوشه ، نصب کردم اما جوابی نگرفتم ، اگر کمک کنید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر