Napo 3 ارسال شده در تیر 90 دوستان آیا کسی اسکریپتی یا افزونه ای سراغ نداره که بشه با اون سیستم پرداخت آنلاین را بصورت کارت به کارت تعریف کرد که اینقد مشکل بروکراسی بانکی نداشت چون با اینکار نیز هزینه پرداختهای آنلاین رو نخواهد داشت و هزینه ها کمتر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این افزونه ها تجاری هستند و کد نویسی شده است. اگه بصورت اختصاصی خواستید من می تونم براتون آماده کنم ولی یک پک پرداخت در جومینا اسکریپت قرار گرفته آن را تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 دوستان آیا کسی اسکریپتی یا افزونه ای سراغ نداره که بشه با اون سیستم پرداخت آنلاین را بصورت کارت به کارت تعریف کرد که اینقد مشکل بروکراسی بانکی نداشت چون با اینکار نیز هزینه پرداختهای آنلاین رو نخواهد داشت و هزینه ها کمتر میشه سلام و درود تنها افزونه ای که برای این کار وجود داره پلاگین p30 bank info میباشد که میتونید از لینک زیر دانلود کنید. پیروز باشید http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=271&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان فکر کنم منظور دوستمون رو متوجه نشدن! منظور دوستمون کارت به کارت بود! من فکر نمی کنم همچین چیزی بشه اصلا این کار مخصوص بانک هست اگه دوستان دیگه اطلاعاتی در این مورد دارن مطرح کنن تا همه استفاده کنن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 چیزی که در توضیحات افزونه نوشته شده ظاهرا باید اینکار رو انجام بده ولی من هرچی سعی میکنم نصبش کنم نمیدونم چه مشکلی جوملا پیدا کرده آپ لود و نصبش نمیکنه اونقد میمونه که آخر میره رو آدرس index مدیریت صفحه سفید میشه دوباره باید آدرس administrator رو مستقیم بزنم دوباره وارد مدیریت بشم بازم همین امر تکرار میشه خواستم تو قسمت تنظیمات سایت تو مدیریت تغییراتی که دادم save کنم اونجام همین مشکل وجود داره save نمیشه و همینجوری میمونه کسی میدونه چه مشکلی پیش اومده برای جوملام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در تیر 90 برای نصب و کارکرد صحیح این افزونه باید روی هاستتون ionCube Loader نصب بشه با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 برای نصب و کارکرد صحیح این افزونه باید روی هاستتون ionCube Loader نصب بشه با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید ممنون دوست عزیز میشه در مورد این کمی بیشتر توضیح بدید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در تیر 90 چیزی که در توضیحات افزونه نوشته شده ظاهرا باید اینکار رو انجام بده ولی من هرچی سعی میکنم نصبش کنم نمیدونم چه مشکلی جوملا پیدا کرده آپ لود و نصبش نمیکنه اونقد میمونه که آخر میره رو آدرس index مدیریت صفحه سفید میشه دوباره باید آدرس administrator رو مستقیم بزنم دوباره وارد مدیریت بشم بازم همین امر تکرار میشه خواستم تو قسمت تنظیمات سایت تو مدیریت تغییراتی که دادم save کنم اونجام همین مشکل وجود داره save نمیشه و همینجوری میمونه کسی میدونه چه مشکلی پیش اومده برای جوملام دوست عزیز اگر منظورتون اینه سلام و درود تنها افزونه ای که برای این کار وجود داره پلاگین p30 bank info میباشد که میتونید از لینک زیر دانلود کنید. پیروز باشید http://www.joomina.ir/index.php?option=c...71&Itemid= که باید عرض کنم با لوکال مشکل داره. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 دوست محترم من این افزونه رو روی هاست نصب کردم موارد لازم هم هاست داره فقط نمیدونم چطور باید این پلاگین رو نمایش بدم و از کدوم ماژول باید برای نمایش اون و چچوری باید استفاده کنم ممنون میشم بهم بگین چطوری میتونم یک پلاگین مثل این رو نمایش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 من همه موارد لازم رو هاست داره ولی نمیدونم چطور باید این افزونه رو نمایش بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر