exclusive 0 ارسال شده در تیر 90 سلام. من تو نصب این افزونه مشکل دارم.یعنی اصلا نصب نمیشه.وقتی او قسمت آدرس رو میزینم خطا میده. ممنون میشم کمک کنین...:thankyou:اینم پیغام خطاش : Error connecting to the server: failed to open stream: no suitable wrapper could be found خطا در URL شرمنده شدم ازین همه جواب!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لینک رو درست وارد می کنید؟ با نصب افزونه های دیگر مشکلی ندارید؟ از طریق نصب از پوشه هم مشکل دارید؟ این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-4433.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در تیر 90 آره همون لینک رو دقیقا وارد می کنم.با نصب افزونه های دیگه ام مشکل ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 از طریق نصب از پوشه هم مشکل دارید؟ این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-4433.html !؟ اگر با موارد بالا هم مشکل پابرجاست در صورت امکان اطلاعات ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... می تونه از سرورتون هم باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در تیر 90 با پوشه امتحان کردم نصب نشد اما کار نمی کنه.بازم خطا میده: 500 - یک خطا اتفاق افتاده است [/align][align=CENTER]فایل kunena.xml یافت نشد. [/align][align=CENTER] با اینکه فایل kunena.xml وجود داره!!!!چرا اینجا ویرایش نداره ؟؟؟ *با پوشه امتحان کردم نصب شد اما کار نمی کنه.بازم خطا میده: 500 - یک خطا اتفاق افتاده است فایل kunena.xml یافت نشد. با اینکه فایل kunena.xml وجود داره!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر