رفتن به مطلب
ایزدی مقدم

درخواست برترین کامپوننت مدیریت سطوح دسترسی

پست های پیشنهاد شده

با سلام .

من یک سری مطالب دارم در بخش ها و مجموعه های مختلف . میخام عنوان مطالب نمایش داده بشه اما با کلیک بر روی اون پیغام عدم مجوز دسترسی به کاربر نمایش داده بشه . به کمک امکانات پیش فرض جوملا و همچنین کامپوننت noixACL این کار انجام میشه اما به محض اینکه سطح دسترسی بخش یا مجموعه و مطالب و منوها بر روی ثبت نام کرده قرار میگیره از دید میهمانان و بعضی از اعضا پنهان میشه . من میخام کلیه مطالب و منوهای محدود شده نمایش داده بشه اما به محض اینکه کاربر قضد دسترسی به خود مطلب را داره پیام عدم مجوز دسترسی بهش نمایش داده بشه .

حال از اساتید خواهش میکنم در صورتیکه با همین امکانات موجود پیشنهاد بهتری برای حل این مشکل دارند مطرح نمایند و در غیر اینصورت کامپوننت مناسب دیگری که در زمینه مدیریت سطوح دسترسی حرف اول را میزند معرفی نمایند . البته حاضرم در صورتیکه کامپوننت تجاری بود جهت خریدش اقدام کنم .

منتظر پیشنهادات شما عزیزان هستم ...

یا علی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته غير از اون پلاگين ميتوانيد سطح دسترسي مطالب رو براي اعضا قرار دهيد و در كليه منوهاي ساخته شده در قسمت تنظيمات نمايش لينك هاي غير مجاز را روي بله قرار دهيد در اينصورت مطالب نمايش داده ميشوند ولي ادامه مطلب را فقط كاربران عضو ميتوانند ببيننند.

در اين مورد هم قبلا در انجمن آموزش كامل منتشر شده است.

لینک به ارسال

سلام

در ادامه تکمیل محبت دوستان برای پاسخ گویی

در جومینا هم پلاگینی ارائه شده که خیلی ساده و کاربردی هست

من هم تست کردم پلاگین خوبی هست

لینک این پلاگین:

http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=325&Itemid=

در پناه حق...

لینک به ارسال

البته غير از اون پلاگين ميتوانيد سطح دسترسي مطالب رو براي اعضا قرار دهيد و در كليه منوهاي ساخته شده در قسمت تنظيمات نمايش لينك هاي غير مجاز را روي بله قرار دهيد در اينصورت مطالب نمايش داده ميشوند ولي ادامه مطلب را فقط كاربران عضو ميتوانند ببيننند.

در اين مورد هم قبلا در انجمن آموزش كامل منتشر شده است.

ممنون از پاسختون آقای گنجی . چطوری میتونم لینک های غیر مجاز را در ماژول آخرین مطالب جوملا هم نمایش بده اما با کلیک کردن روی آن درخواست عضویت از کاربر بکنه ؟

لینک به ارسال

همانطور كه گفتم شما بايد در منوها و در قسمت پارامترهاي كامپوننت نمايش لينك هاي بدون مجوز يا غير مجاز كه در ترجمه هاي مختلف جوملا توسط گروه هاي مختلف كمي فرق ميكند اين كار رو انجام دهيد و روي بله قرار دهيد و وقتي اين كار رو انجام داديد اخبار نمايش داده خواهد شد ولي وقتي كاربر كليك ميكنه به صفحه ورود هدايت ميشود.

لینک به ارسال

بله متوجه شدم . اما من میخام که در ماژول mod_lastestnews که لیست آخرین مطالب مربوط به بخش و مجموعه خاص را نمایش میدهد مطالبی که سطح دسترسی آنها برای اعضا میباشد به مهمانان نیز نمایش داده شود اما پس از کلیک درخواست عضویت از مهمان کند . برای اینکار چه باید کرد؟

لینک به ارسال

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

در کل همانطور که آقای گنجی اشاره کردند عمل کنید حل می شه و یا از پلاگین مختص محدود کردن استفاده کنید...

از هرکدوم از روشهای بالا که استفاده کردید (ترجیحا روش اول) بعد ماژول آخرین اخبار رو استفاده کنید... (اگر بعنوان یک مهمان در سایتتون روی لینکی که در ماژول آخرین اخبارتون هست و محدودش کردید کلیک کردید و نتیجه دلخواه رو نگرفتید در همین تاپیک پیگیر باشید...)

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...