behrooz_1 0 ارسال شده در تیر 90 ساخت زیر منو گروهی سلام من میخوام یه زیر منو بسازم مثل زیر منو explore تو این دمو http://www.joomlart.com/demo/#templa...om/ja_minisite چی کار باید بکنم؟ قالبم از framework helix استفاده میکنه و رایگانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این قالب از فریم ورک t3 framework استفاده میکنه که ساخت شرکت جوملا آرت هست و به صورت رایگان هم ارائه شده ولی من پیشنهاد میدم استفاده نکنید چون سایتتون رو خیلی سنگین میکنه این فریم ورک برای سایت های خارجی هست که سرعت اینترنت بالایی دارن نه برای ایرانی ها که دایال آپ دارن!!! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 منظور ایشون فریم ورک این سایت نیست. منوی اون مد نظرشون هست من از helix استفاده کردم سبک و سریعه اما متاسفانه از مشکل فاجعه بار IE6 بر خورداره که البته اونطور که من دیدم امکان اصلاحش هست برای منو های چند ستونی هم میتونی از چند ماژول مختلف یکی رو انتخاب کنی اگر میخوای مثل خود سایت جوملا بشه از maximenu_ck یا میتونی از djmultitreemenu استفاده کنی البته این قالب از سیستم منو اختصاصی و پیشرفته مگا منو برخورداره که با مراجعه به سایتش میتونی یاد بگیری و نیازی به منو ساز نداری اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر