MOHAMMAD_666 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من کامپوننت انجمن ساز کیونا رو وقتی روی سایتم نصب میکنم راحت نصب میشه ولی نمیدونم از چه آدرسی بازدید کننده هامو به اون هدایت کنم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه که الان آدرس انجمن من بعد از نصب کامپوننت چیه یا از کجا باید تنظیمش کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید هر چی گشتمم نبود دیگه تاپیک زدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما باید بعد از نصب منویی براش تعریف کنید که از قسمت مدیریت منوها می توانید وارد و منو انجمن ساز رو ایجاد کنید که بعد از ایجاد به منوهای صفحه اول اضافه خواهد شد و کاربر با کلیک بر روی آن منو وارد انجمن خواهد شد و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MOHAMMAD_666 0 ارسال شده در تیر 90 مرسی دوست عزیز آدرسشو پیدا کردم اما چرا انمن درون صفحه اصلی باز میشه و توی یه صفحه مستقل باز نمیشه در واقع داخل صفحه انمنه حاشیه اش منو های سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگر منظورتون ستون های دو طرف قالبتون هست که ماژولی درونشون فعال هست شما می توانید از قسمت مدیریت ماژول ها تک تک ماژولهایی که مد نظر هست رو وارد ویرایشش شده و در قسمت " تخصیص منو " تعیین کنید که برای منوی تالار گفتگو نشان نده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر