RISK 2 ارسال شده در تیر 89 با سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيز انجمن در پي كامپوننتي كه براي نمايش سايت در موبايل ، از جومينا منتشر شد گشتم تا جايي رو براي تست اين كامپوننت از طريق اينترنت و رايانه شخصيتون پيدا كنم و چند سايت مختلف رو بررسي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بهترين سايت ميتونه www.ready.mobi باشه . در اين سايت شما خواهيد ديد چه اشتباهاتي در كدنويسي انجام شده و هم ميتوانيد نماي سايت خود را در چند مدل گوشي ببينيد (نياز به جاوا براي مرورگر سيستم شخصي) و هم ميتونيد. بفهميد كه چقدر طول ميكشه كه سايت شما در چه نوع اينترنت موبايلي بالا بياد و ... با تشكر و موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت دوستان گرامی من با موبایل و اینترنت زیاد کار می کنم برای من خیلی جالب بود که سایت رو برای موبایل آماده کنم و لی از این کامپونت کمی ناراضی بودم چون به نظر من پیکر سایت رو کمی از بین می بره که این کامپونت فقط برای سایت های مثل سایت ای خبر گزاری مهر و..... بدرد می خوره ون این همه اسلاید شو و گالری های مختلف فلش رو ندارن که یه 2 تا چوب گزاشتن دور تا دور سایت می گن سایت و لی سایت های گیم و ..... که خیلی در این قالب اسلید مصرف شده به نظر من اصلا بدرد نمی خوره و ..... رو می ترکونه با تشکر از شما و امید وارم دوستان رو ناراحت نکرده باشم و سرشون رو درد نیاوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر