amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام خسته نباشید شما دوستان سراغ دارید که تا حالا کسی افزونه ورزشی JoomSport را فارسی کرده یا نه ؟ اگر کسی چیزی در این مورد می دونه لطفا به منم بگید توضیحات این افزونه : [align=RIGHT][align=LEFT] Powerful component that allows you to create and manage your own league with tournaments and seasons inside. Players, teams, photo galleries management and much more included... Component can be used as a complete platform supporting almost any kind of Sport event, team or championship. 4 modules included will help You to show the information required at any page of your site. Component structure consists of the following items 1. Tournament 2. Season 3. Teams 4. Match Day + Match details 5. Players 6. Positions 7. Events + Player events + Match stats 8. Groups 9. Additional fields + Player fields + Team fields Visit our product site to see all the features included! The latest development changes are stated in download section. [/align] سایت سازنده این افزونه : http://joomsport.com/downloads.html در پناه حق :heart:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 این کامپوننت واقعا ارزش فارسی کردن رو داره همین نسخه رایگان اونقدر امکانات داره که اکثر نیازهای سایتهای ورزشی رو بر طرف میکنه البته از قدرت اون میشه در خیلی موارد دیگه بجز ورزشی هم استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من در حال فارسی سازی این افزونه هستم به محض اینکه تموم بشه میذارم تو انجمن واسه دانلود موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز بابت فارسی سازی ممنون تصمیم داشتم این را خودم فارسی کنم تا هم یاد بگیرم و هم کمکی کرده باشم که دوستمون قبول زحمت کردن در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز - مرتضی جان چی شد ؟ اگر وقت نداری بگو تا خودم فارسی کنم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوستان کامپوننت joomsport فارسی شد اینم لینک تاپیک مربوطه : http://forum.joomina.ir/thread-4731.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر