Napo 3 ارسال شده در تیر 90 سلام من وقتی میخوام با k2 مجموعه تعریف کنم این پیغام میاد Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/oopsvpn/public_html/administrator/components/com_k2/tables/k2category.php on line 49 لطفا راهنماییم کنید اشکال از کجاست اگر کسی لینک k2 ورژن جدید برای جوملا 1.5 که کاملا فارسی شده بذاره ممنون میشم همینطور اگر آموزش کار با اون وجود داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام از متن ارور مشخصه که مربوط به انکدینگ هستش فکر نمی کنم مشکل از کامپوننت باشه اما یه بار حذفش کن از جومینا جدیدشو دانلود و نصب کن نسخه جدید فارسی k2 تو انجمن جستجو کن هست راستی به این لینک هم سر بزن چیزایی خوبی توش هست http://community.getk2.org/forum/topics/fatal-error-call-to-undefined-4?commentId=3536014%3AComment%3A92810 موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز دوباره هم نصب کردم ارور میده همین فارسی همین سایتو نصب کرده بودم جای دیگه لینک فارسی برای k2 سراغ ندارین تستش کنم راستی کامپوننت مشابه هم باشه معرفی کنین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر