modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان محترم هر کاری میکنم فرم تماس من دیگه کار نمیکنه قبلا از پارس تولز استفاده میکردم وقتی از کار افتاد از فرم خود جوملا استفاده کردم وقتی پارس تولز را استفاده میکنم دگمه ارسال را که میزنم هیچ عکسالعملی را نمیبینم اما وقتی از فرم خود جوملا استفاده میکنم این پیام را میده ( تابع پست الکترونیک را نمی توان فراخوانی نمود) اخر امدم ار a rtforms ا ستفاده کردم باز هم هون پیام را میده. تنظیمات ایمیل جوملا رو هم اخرش دستکاری کردم نشد که نشد. ورزن جوملا هم 1.5.23 هستش حالا چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در این مورد قبلا بحث شده فقط نیاز به جستجو داره ! شما میتونید جستجو کنید و جواب مشکلتون را پیدا کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام اول ببین هاستی که گرفتی امکان ارسال ایمیل داره یا نه ( با ادمین سرورتون تماس بگیر) اگه داره و هنوز مشکل داری برو به این تاپیک : http://forum.joomina.ir/thread-2502.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت امیر حسین عزیز و combile محترم ایمیل info@yoursite.com هم امتحان کردم کار میکرد -یعنی یه ایمیلی فرستادن دیدم دریافت کرد ولی به جای حروف فارسی علامت سوال ؟ نشون میداد سوال اینه که ایا با کار کردن ایمیل اینفو باز هم اشکال میتونه از هاست باشه؟ یا از جوملا میتونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در تیر 90 بعضی موقع ها میبینی ایمیل هاست یه چند روزی قطع میشه ... بعد بعد از چهار پنج روز یک دفعه کلی ایمیل برات میاد ... ممکنه اینجوری شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 ایمیلی که در فرم ساز استفاده می کنید متفاوت از ایمیل مدیریت جوملایتان قرار دهید ( ایمیل مدیر سایت ) ببینید مشکل حل می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام با راهنمایی شما عزیزان مشکل من حل شد درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر