roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من از جوملا 1.6.2 جومینا استفاده می کنم. من در کار با منوها مشکل داشتم و وقتی روی آنها کلیک می شد ارور 404 نمایش می داد. تو انجمن گشتم و با کار رو فایل htaccess مشکل من بر طرف شد. اما مشکلی که الان بوجود آمده این است که سایت بهم ریخته و اصلا قالب رو نمایش نمی ده. تو انجمن سرچ زدم و فقط یک جا نوشته بود که تو فایل htaccess قبل از یک خط # را قرار دهم اما باز مشکل بر طرف نشد. بعضی ها هم گفته بودند که به میزبانی هاستم مراجعه کنم اما آنها گفتند که مشکلی از این بابت وجود ندارد. حالا به نظر شما دوستان، من چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید وقتی سئو رو غیر فعال می کنید درست می شه؟ مواردی که در این پست گفته شده رو عمل کردید؟ (محتویات فایل htaccess در جوملا 1.5 و 1.6 متفاوت هست[لینک زیر برای جوملا 1.6 هست]) http://forum.joomina.ir/thread-3459-post-19043.html#pid19043 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 وقتی سئو رو غیر فعال می کنم با سایت بهم ریخته. در مورد فایل htaccess هم همان محتویات فایل htaccess جوملا 1.6 بود. اگر راهی وجود دارد، لطفا بگویید تا امتحان کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام با قالبهای دیگر هم بررسی کنید آخرین نسخه جوملا از سری 1.6 رو دانلود و در هاست در دایرکتوری که پک جوملا فعلی رو آپلود کردید آپلود کنید و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید و مجدد مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 با سپاس از شما قالب رو عوض کردم مشکل بر طرف شد اما من می خواهم که همان قالب قبلی رو سایتم باشه. با این تفاسیر آیا می توان عیب این قالب رو بر طرف کرد؟ اگر قالب را حذف و دوباره نصب کنم چطور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 خواهش می کنم قالب رو حذف و مجدد نصب کنید اگر درست نشد یک دمو آنلاین از مشکل قالب مورد نظر بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 واقعا سپاس گذارم. کارم راه افتاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 روستا جان سلام خدا رو شکر کارت راه افتاد ولی دوستان که زحمت میکشن و راهنماییت می کنن با دکمه سپاس ازشون تشکر کن این حداقل کاریه که میشه در قبال محبت های این دوستان کرد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر