master89 0 ارسال شده در تیر 90 سلام مدتیه سایت من تصاویر داخل "مدیریت رسانه ها" رو نمایش نمیده. فقط پوشه ها رو نمایش میده. اونم با ترتیب بهم ریخته.. الان وقتی میخوام برای یک مطلب تصویری انتخاب کنم ، چیزی نمایش داده نمیشه. حتی پس از یک آپلود جدید. اما توی سایت مشکلی نیست ، تصاویر قبلی سر جاشون هستن. اگه میشه راهنمایی کنید - با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام عجیبه! در حال حاضر یکی اینکه سطوح دسترسی رو بررسی کنید و دوم اینکه از مدیریت سایت (وب سایت / تعمیرات) این 3 مورد رو انجام دهید: 1. ورود سراسری 2. پاکسازی کش 3. پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش مورد بعدی اینکه پک کامل جوملا آخرین نسخه از سری 1.6 رو دانلود و در هاست در دایرکتوری که پک جوملای فعلی رو آپلود کردید آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید... اگر حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 استاد فرحزادیان عزیز این کار ها گفتید رو انجام دادم .اما مشکل همچنان باقیست ! هیچ افزونه ای موجود نیست که جایگزین کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام افزونه خاصی نصب کردی که این طوری شد از طریق هاستت هم فایل آپلود می کنی بازم نشون نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل عجیبیه قالب مدیریت رو عوض کن ببین بازم همینطوریه؟؟؟ راستی با همه مرورگرها بهم ریخته نشون میده؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 نه ، افزونه خاصی نصب نکردم. اون کار هایی که گفتید رو هم انجام دادم. چرا آخه اینجوری شده !!این ارور توی مدیریت افزونه ها: هشدارها بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام سطوح دسترسی درست بودند؟ شخصا تنظیماتی در جوملا اعمال نکردید! (چه از طریق مدیریت سایت چه از طریق هاست!؟) به هر حال ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید اگر به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید... با آرژوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 سطوح دسترسی باید چطور باشه دقیقا ؟ سایت های دیگه من روی همین هاست مشکلی نداره ، فقط همین مشکل داره. نه تغییراتی اعمال نکردم. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز سطح دسترسی رو یکبار روی 777 بزارید ببینید مشکلتون حل میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز سطح دسترسی رو یکبار روی 777 بزارید ببینید مشکلتون حل میشه در پناه حق... فلدر Image فایل و وفلدر های داخلش رو 777 قرار دادم. اما هنوز مشکل داره. اینجوری نمایش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ، مشکل حل شد. مشکل از پلاگین Jplusone رطبه دهی گوگل بود. که حذف کردم و درست شد. ممنون از همراهی همه شما عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر