behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت دوستان گرامي اميدوارم محل پست رو درست انتخاب كرده باشم و به اندازه ي كافي جست و جو كرده باشم ! من مي خواستم توي قسمت « ارسال فايل» اين كامپوننت، تغيراتي رو ايجاد كنم و يك سري از قسمت ها (قسمت هايي كه با خط قرمز مشخص شده) رو حذف كنم عكس صفحه رو هم براتون مي زارم. منتظرم ! و با تشكر اگه يه اشاره ي كوچيكي هم بكنيد ممنون ميشم !! D: فكر كنم بايد يكي از فايل هاي php رو ويرايش كنم، ولي نميدونم كدومه !! اگه كسي ميدونه لطفا راهنمايي كنه ، كارم خيلي گيره همچنان منتظرم !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 دوست من اون چیزی که شما می خواهید اینه که اون فیلدها را نشان ندهد . واگر نه اگر بخواهید فیلدها را کلاً حذف کنید باید ساختار برنامه نویسی اش عوض بشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام خوب لینکشو بذار ما نصب کنیم تا ببنیم کدوم فایل php باید ویرایش بشه من با این افزونه کار نکردم اما معمولا باید یکی از فایل های php داخل پوشه view یا tmpl رو ویرایش کنی چون معمولا تو این دو تا پوشه فایل هایی وجود داره که مربوط به نمایش کامپوننت هستش موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز ویرایش این افزونه کار راحتی نیست و شما باید تسلط به php و فریم ورک joomla داشته باشید چون فقط بحث نشون دادن نیست چون شما میتونستید این کار رو با css هم انجام بدید ولی بحث اینه که بعضی از این فیلد ها اجباری هستن یعنی اگر هم نشون داده نشن باید یه داده هایی رو ارسال کنن که این باعث ایجاد مشکل میشه و شما باید تمام ساختار برنامه رو بررسی کنید و احتمالا نیاز به ویرایش چند تا فایل php و حتی database داره! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان ممنون از راهنماييتون اگه نخوام حذفشون كنم و فقط نشونشون ندم راهي داره؟ اين هم از لينك دانلود از سايت سازنده : http://remository.com/downloads/softwarephp5/other-supported-cms/remository-components/remository-3.53.11/ با تشكرراستي به غير از اين كامپوننت راه ساده تري نيست براي اين كار؟ ميخوام كاربراي عضو بتونن دانلود و آپلود كنن ! و تو قسمت آپلود فقط فيلد ارسال و انتخاب پوشه داشته باشه ببخشيد براي پست جديد ، مثل اينكه قابليت ويرايش نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام میتونی تو فایل های css کلاس یا آی دی مورد نظرتو hidden کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون ميشه در مورد hidden كردن آي در توضيح مختصري بدين؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 ببین باید از کد زیر استفاده کنی visibility: hidden; بعنوان مثال برای کلاس formBuilder باید اینجوری باشه .formBuilder { visibility: hidden; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در تیر 90 سلام يه زماني دنبال كامپوننت دانلودي بودم كه بتونه سطوح دسترسي ايجاد كنه براي دانلود فايل ها (به غير از سه سطح دسترسي پيشفرض جوملا). فقط دو تا كامپوننت اين قابليت رو دارن. اولي Docman و دومي Remository. حتي افزونه هاي معروفي مثل Jdownload و فوكا هم اين امكان رو ندارن. به هر حال، هردوي اين كامپوننت ها رو من قديما ترجمشون رو بهينه سازي كردم. در مورد Remository بررسي نكردم چجوري ميشه تغييرش داد، اما رو داكمن زياد كار كردم و فهميدم تو قسمت آپلودش چجوري ميشه فيلدهايي رو كه نمي خوايم از تو فايل هاي php حذف كنيم. اگه خواستين به داكمن مهاجرت كنين، بگين تا در موردش بحث كنيم. البته اين رو هم بگم كه آپلود داكمن با بعضي افزونه هاي ديگه ناسازگاره و بعضي وقتا خيلي اذيت ميكنه. در مورد هك كردن Remository هم تو خود سايتش يه چيزايي گفته كه بيشتر بدرد دوستان برنامه نويس مي خوره: http://remository.com/faq/remository-general/hacking-remository/ فرومش رو هم يه سرچ بكنين، شايد چيزي در اين مورد پيدا بشه: http://remository.com/forum/func,showcat/catid,5/ در ضمن فكر مي كنم نسخه اي كه شما دارين، استايل بخش آپلودش مشكل داره. چون بخش آپلود نبايد شبيه عكسي باشه كه شما گذاشتين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از پاسخ همگی آقای مجتبی : ضمن تشکر از توضیحاتتون، راستش من هنوز دارم روی لوکال امتحان میکنم و کل چیزی که میخوام داشته باشم اینه که یک سری کاربر محدود (مثلا 10 نفر) که خودم بهشون یوزر و پسورد دادم بتونن فایلهایی رو آپلود و دانلود کنن و این فایل ها رو پوشه بندی کنن و توی قسمت آپلود فقط فیلد انتخاب فایل از هارد و انتخاب پوشه(مجموعه ) داشته باشه، حالا شما بگین از کدوم استفاده کنم برای این کار ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از پاسخ همگی آقای مجتبی : ضمن تشکر از توضیحاتتون، راستش من هنوز دارم روی لوکال امتحان میکنم و کل چیزی که میخوام داشته باشم اینه که یک سری کاربر محدود (مثلا 10 نفر) که خودم بهشون یوزر و پسورد دادم بتونن فایلهایی رو آپلود و دانلود کنن و این فایل ها رو پوشه بندی کنن و توی قسمت آپلود فقط فیلد انتخاب فایل از هارد و انتخاب پوشه(مجموعه ) داشته باشه، حالا شما بگین از کدوم استفاده کنم برای این کار ؟ سلام هم داكمن و هم remository پيچيدگي هاي خاص خودشون رو دارن. اگه شما در اين حد ساده مي خواين فكر كنم بهتره از كامپوننت هاي ساده تر استفاده كنين. معمولا همه كامپوننت هاي دانلود منيجر امكان آپلود رو هم دارن. اما اگه نخواستين سراغ كامپوننت ديگه اي هم برين، داكمن رو نصب كنين و باهاش كار كنين (آخرين نسخه رايگان رو). بعد كه بهش مسلط شدين بگين تا در مورد فيلدهاي بخش آپلودش هم بگم بايد چكار كنين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 خيلي مايلم داكمن رو امتحان كنم ! ولي هر چي گشتم پيدا نشد!! يه نسخه قديمي پيدا كردم كه با جوملا 1.5 مشكل داره ... آيا ورژني از اين كامپوننت هست(رايگان) كه با جوملا 1.5 كار كنه؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در تیر 90 سلام دانلود آخرين نسخه رايگان پارسي: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13090173871.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad11 0 ارسال شده در تیر 90 سلام داكمن رو نصب كردم ، در مورد تغييرات سوال داشتم . مي خوام فايلي كه هر كاربر آپلود ميكنه احتياج به تاييد نداشته باشه و براي آپلود كردن نياز نباشه كه 3 مرحله رو بريم ! فقط يك مرحله شامل فيلد انتخاب فايل از روي هارد و فيلد انتخاب مجموعه داشته باشه پيشاپيش ممنونم از راهنماييتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز یک بار برای همیشه قوانین رو مطالع کنید . سوال جدید در تایپیک جدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در تیر 90 سلام در مورد داكمن، فقط مي دونم چجوري بايد تو مرحله سوم، تعداد فيلدها رو كم كرد. اينكه فقط يك مرحله بشه رو نمي دونم. در ضمن براي داكمن همونطور كه جناب شمسي فرمودن، تاپيك جديد بزنين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر