bm.khosravi 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان تشکر از سایت خوبتون من کامپوننت com_djcatalog رو از همین سایت دانلود کردم خیلی کامپوننت خوبی هستش منتها فونت های عنوان هر محصول خیلی بزرگ و درشت هست و باعث میشه زیباییش رو از دست بده ........ من توی تنضیمات جایی رو ندیدم که بشه فونت عنوان رو تغییر داد توی کد های CSS هم گشتم و لی نتونستم پیدا کنم .... لطفا اگه میدونید چطور میشه فونت ها ور تغییر داد من و رهنمایی کنید . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 شما بايد دمو قرار دهيد تا دوستان با ديدن سايت شما كدهاي لازم را به شما بدهند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bm.khosravi 0 ارسال شده در تیر 90 شما بايد دمو قرار دهيد تا دوستان با ديدن سايت شما كدهاي لازم را به شما بدهند! اینم لینک قسمت محصولات سابت من : http://www.jadeabrisham.com/fa/index.php?option=com_djcatalog&view=items&cid=0&Itemid=90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 تگ زير به انتهاي فايل تمپليت دات سي اس اس قالبتون اضافه كنيد و سايز دلخواه را به جاي عدد دوازده قرار دهيد. h3 a { font-size: 12px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bm.khosravi 0 ارسال شده در تیر 90 تگ زير به انتهاي فايل تمپليت دات سي اس اس قالبتون اضافه كنيد و سايز دلخواه را به جاي عدد دوازده قرار دهيد. h3 a { font-size: 12px; } آقای گنجی واقعا ممنون مشکلم حل شد لطف کردین ......... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر