m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام آیا امکانش هست که لینک های virtuemart رو در نقشه سایت اضافه کرد ؟ ی جوری لینکاش دیده بشه؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 فکر کنم وقتی شما لینک فروشگاه رو در منو قرار میدید و منو رو در نقشه سایت تعریف میکنید لینک ها هم بیاد تست نکردم و مطمئن نیستم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 من این کارو که گفتید کردم ولی جواب نداده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 لطفا یکی به حال ما برسه!!!! مدیران سایت دست ما رو هم بگیرید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام یک پیشهاد دیگه میتونم داشته باشم به شما شما برید و افزونه acesef رو بررسی کنید در سایت اصلی و در انجمنش ببینید نسخه تحاری که دارای نقشه سایت هست امکان ایجاد نقشه برای ویرچومارت رو داره در هر صورت افزونه Acesef افزونه کاملی هست و شاید اون داشته باشه. الان هم وقت ندارم خودم بررسی کنم... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر