ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 دوستان یه ایملی برام اومده بود اینو نوشته بود ( فکر کنم معنیش واضح هست) : [align=LEFT] Install IBP on your computer after downloading it. IBP is completely safe to install on your system. You can remove IBP from your hard disk within seconds if you don’t like it. Click the Optimize image in IBP’s main window to get an instant analysis of your website. We guarantee that your website will get top 10 rankings on Google for keywords of your choice if you use IBP. You will get more customers and more sales [align=RIGHT]اینم دانلود نرم افزارش که قراره رنک سایتو خوب کنه!: دانلود! نظرتون چیه؟[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز تا اونجایی که من تست کردم این نرم افزار فارسی ساپورت نیست پس به دردتون نمیخوره اگه هم فارسی ساپورت باشه تازه معلوم نیست ادعاش درست باشه که اون هم به نظرم اصلا درست نیست ولی این جور نرم افزار ها برای راهنمایی شما برای سئو، خوب هستن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر