amrdata 20 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هر چه در سایت جومینا و سایر سایتهای جوملا گشتم افزونه ای که فقط مخصوص سایت های ورزشی باشه را ندیدم خواستم بدونم کسی افزونه ای مختص سایت های ورزشی داره اگر دارید تو همین تاپیک اعلام کنید تشکر :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام شما میخواین این افزونه چه کاری انجام بده و چه امکاناتی داشته باشه ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هر چه در سایت جومینا و سایر سایتهای جوملا گشتم افزونه ای که فقط مخصوص سایت های ورزشی باشه را ندیدم خواستم بدونم کسی افزونه ای مختص سایت های ورزشی داره اگر دارید تو همین تاپیک اعلام کنید تشکر :heart: سلام و درود افزونه ورزشی برای جوملا بسیار زییاد میباشد شما دقیقاً ذکر کنید که چه نوع افزونه ای برای چه کاری میخواهید تا براتون اماده و در اصراً وقت فارسی کنم. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در خرداد 90 ممنون دوستان بابت جوابتون من قراره برای یکی از دوستام با جوملا یک سایت ورزشی بزنم و خواستم بدونم کلا چه افزونه هایی هست میشه نام ببرید و توضیح بدید چیز خاصی مدنظرم نیست مثلا : 1- افزونه قرعه کشی و برگزاری مسابقات 2- افزونه ای که بشه مشخصات حکم های ورزشی (کد حکم - نام - نام خانوادگی و سایر مشخصات حکم ) را براش تعریف کرد و سپس بازدید کنندگان یا سایر نهادهای ورزشی با وردد به سایت و وارد کردن مشخصات حکم در فرم مخصوص از صحت و سلامت این حکم با خبر شوند فعلا همین ها مدنظرم هستند و اگر چیز دیگری هم وجود دارد لطف کنید بگید تا من هم در جریان بشم تشکر:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام در مورد سایت های ورزشی یکی از مهمترین افزونه هایی که نیاز است افزونه جدول لیگ هست که شما به این افزونه تیم ها رو بدید و نتایج رو بدید و اون جدول به ترتیب تیم ها رو بچینه و توسط ماژول نمایش بده این مهمترین موارد هست که من چنین چیزی تا حالا ندیدم اگه دوستان سراغ دارن معرفی کنن تا هم کار دوستمون راه بیوفته و هم کار بقیه(یکی هم ما شاید!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 سلام افزونه های این صفحه رو بررسی کنید : http://extensions.joomla.org/search?q=sport :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیزم آقای هادیان این صفحه رو معرفی کردن و من رفتم چند تا از این افزونه ها رو تست کردم(تعداد خیلی زیاد بود!!) بعد بین این چند تا افزونه joomsport به نظرم از همه بهتر بود و کاملتر اینم آدرس دانلود http://extensions.joomla.org/extensions/sports-a-games/sports/8546?qh=YTozOntpOjA7czo1OiJzcG9ydCI7aToxO3M6Njoic3BvcnRzIjtpOjI7czo4OiJzcG9ydGluZyI7fQ%3D%3D مثل سایت varzesh3.ir آمار لیگ رو کامل میزاره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در خرداد 90 ممنون دوستان چیزی که بیشتر مد نظر من هست اینه : افزونه ای که بشه مشخصات حکم های ورزشی (کد حکم - نام - نام خانوادگی و سایر مشخصات حکم ) را براش تعریف کرد و سپس بازدید کنندگان یا سایر نهادهای ورزشی با وردد به سایت و وارد کردن مشخصات حکم در فرم مخصوص از صحت و سلامت این حکم با خبر شوند در ضمن من برای رشته های غیر از فوتبال می خوامببخشید یادم رفت بگم که من دنبال افزونه های فارسی می گردم کسی افزونه های ورزشی فارسی سراغ داره ؟ :huh: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 حالا شما بذار افزونه انگلیسیش پیدا بشه اگه به دردت خورد ما واست فارسیش می کنیم نگران نباش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوستان گل راستش خودمم می خوام شروع کنم به فارسی سازی اگر افزونه ای پیدا کردید برای موضوعات ورزشی که گفتم لطفا بدید تا خودم باهاش ور برم و فارسی کنم دیگه بالاخره باید از یک جایی شروع کنم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر