rzaa 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام، من می خوام تو یک مطلب یک لینک بذارم که به یه مطلب دیگه لینک بشه،ولی نمی دونم آدرس صفحه ی مطلبم رو چطوری بدست بیارم ؟ در جوملا1.5، از مدیریت مطالب روی copy link adress کلیک کردم ولی تو نمایش وقتی رو لینک کلیک میکنم اون صفحه رو تو مدیریت میاره چکار کنم؟ دیگه اینکه از داخل مطلب میشه یه لینک بدیم مثل انتخاب گزینه ی منو، بتونیم انتخاب کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 از مديريت منوها يك منو بسازيد مثلا به نام منو مخفي و بعد در اين منو مخفي يك منو بسازيد و به مطلب لينك دهيد و منو را يك بار در موقعيتي قابل نمايش در قالب قرار دهيد و روي منويي كه به مطلب لينك داده ايد كليك كنيد تا لينك را بدست بياوريد و حالا كه لينك رو داريد منو مخفي را در موقعيتي از قالب قرار دهيد كه قابل نمايش نباشد و البته ميتونيد به صورت دستي يك نام وارد كنيد مثلا يوزر55 كه قالب فاقد آن باشد. از اين راحتر ديگه نميتونستم توضيح بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rzaa 0 ارسال شده در خرداد 90 از مديريت منوها يك منو بسازيد مثلا به نام منو مخفي و بعد در اين منو مخفي يك منو بسازيد و به مطلب لينك دهيد و منو را يك بار در موقعيتي قابل نمايش در قالب قرار دهيد و روي منويي كه به مطلب لينك داده ايد كليك كنيد تا لينك را بدست بياوريد و حالا كه لينك رو داريد منو مخفي را در موقعيتي از قالب قرار دهيد كه قابل نمايش نباشد و البته ميتونيد به صورت دستي يك نام وارد كنيد مثلا يوزر55 كه قالب فاقد آن باشد. از اين راحتر ديگه نميتونستم توضيح بدم. عالی بود آقای گنجی ،متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 روشی که آقای گنجی فرمودن یک روش سریع و عالی برای مشکلتون هست و میدونم مشکلتون حل شد ولی اینم امتحان کنید: اگر ویرایشگر JCE رو نصب کرده باشین و اگر حجو و تعداد مطالب بالاست این راه برین: 1- بخش مناسب انتخاب کنین. 2- زیر مجموعه های مناسب رو ایجاد کنین. 3- مطالب رو ایجاد و زیر مجموعه های مناسب رو انتخاب کنین. تا اینجا روند معمولی و عادی بود! 4- حالا به مطلب مورد نظر رفته و جمله یا عکس مورد نظر که میخواد لینک بشه رو انتخاب کنین. 5- از ادیتور گزینه Insert/Edit Link رو انتخاب کنین. 6- در صفحه باز شده که اسمش پیوند پیشرفته هستش از Link Browser و در بخش محتوا، صفحه مورد نظر رو انتخاب کنین، نشانی اینترنتی میاد و میتونین Insert کنین. موفق باشین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر