mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در واقع من چیزی میخوام که بتونم از طریقش ماژولی پیاده سازی بکنم که یه نوشته یا عکس ثابتی را در ماژول نمایش بده. مثلا من قصد دارم یه ماژول بگذارم توی سایتم که داخلش یه مطلبی باشه که قرار باشه هر روز عوضش کنم. یه چیزی مثل تبریک عید (بصورت عکس یا نوشته) . اصلا هم نمیخوام متحرک یا چیز دیگه ای باشه. بنظرتون یافت میشه ؟ ممنونم:rose: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام در حالت ساده می تونید براحتی یک ماژول دستی درست کنید و متن یا تصویرتون رو درش قرار دهید و در موقعیت دلخواه در قالب منتشر کنید... اگر خواستید اتوماتیک بدون دخالت شما تغییر کنه قبلا چنین ماژولی در انجمن معرفی و لینک داده شده... (جستجو...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 سلام اين لينك رو ببينيد: http://forum.joomina.ir/thread-226.html :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر