hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام در سایت های مختلف دانلودی زیاد برخورد کرده اید که یک پست همیشه در بالاترین قسمت پست ها و یا در وسط پست ها قرار داده و فقط جنبخ تبلیغاتی داره و حتی اگر یک صفحه خاص هم باز بشه بازم اول اون پست تبلیغی نشان داده میشه بعد پست مورد نظر حالا سوال من اینه که چطوری میشه همچین کاری کرد که همیشه یک پست با این تعاریف تکرار بشه. بسیار متشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در تیر 89 سلام همچين كاري فقط از پلاگين برمياد و اگر شما يه مثال ميذاشتيد دوستان بهتر ميتونستن كمك كنن... به اين لينك يه نگاه بندازيد: http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/google-ads اين لينك ماژولها و پلاگينايي رو كه تبليغات گوگلي يا به عبارتي google ads براي دانلود گذاشته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 برای مثال به سایت میهن دانلود مراجعه کنید در تمام سایت این تبلیغات مشهوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در تیر 89 سلام مجدد من گشتم و فقط اينو پيدا كردم: http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/banner-management/3086?qh=YTo5OntpOjA7czo2OiJiYW5uZXIiO2k6MTtzOjc6ImJhbm5lcnMiO2k6MjtzOjI6ImluIjtpOjM7czozOiJpbnMiO2k6NDtzOjM6ImluZSI7aTo1O3M6NzoiY29udGVudCI7aTo2O3M6ODoiY29udGVudHMiO2k6NztzOjk6ImJhbm5lciBpbiI7aTo4O3M6MTA6ImluIGNvbnRlbnQiO30%3D راهنماي استفاده: {mosbanner} - a banner is displayed in random order {mosbanner:id=x} - a banner with the specified ID will be displyed after replacing 'x' with the ID of the required banner {mosbanner:id=x,y,z} - a banner to be displayed is randomly selected from the specified IDs. Any number of IDs can be specified. {mosbanner:cid=x} - a banner assigned to a client is displayed in random order {mosbanner:cid=x,y,z} - a banner of several clients is selected and displayed. Any number of IDs can be specified. {mosbanner:cat=x} - a banner assigned to a category is displayed in random order {mosbanner:cat=x,y,z} - a banner of several categories is selected and displayed. Any number of IDs can be specified. ظاهرا بعد از نصب پلاگين و فعال كردنش ميتونيد داخل مطالبتون از آگهي هايِ كامپوننت بنر استفاده كنيد...ولي اينكه بين مطالب بشه بنر و تبليغات گذاشت(مثل ميهن دانلود) رو نميدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 از دوستان دیگه کسی چیزی به ذهنش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 حمید جان میشه تو قالب اون موقعیت رو ایجاد کرد و از ماژول یا کامپوننت در اون موقعیت استفاده کرد من فردا یه قالب طراحی خودم می زارم تو انجمن ببین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 یک سوال چطوری این طرح شما رو من توی قالی خودم بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 حمید جان باید کمی css و html بلد باشید اگه میخوای قالبتو بده اگه تونستم برات ردیف میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر